Groseri Türkmenbaşı Mağazası Hizmete Açıldı

Groseri mağazalar zincirine bir yenisini daha ekledi. Groseri, Adana‘da Türkmenbaşı mağazasını Huzurevleri mahallesi Türkmenbaşı bulvarında hizmete açtı.

Groseri mağazalar zincirine bir yenisini daha ekledi. Groseri, Adana‘da Türkmenbaşı mağazasını Huzurevleri mahallesi Türkmenbaşı bulvarında hizmete açtı.

Mağazanın açılışına Vali İlhan Atış, Vali Yardımcıları Halis Arslan, Burhan Terzioğlu, Mustafa Yüksel Karadağ, Çukurova Kaymakamı Abdulhamit Erguvan, Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, Groseri Yönetim Kurulu Üyeleri Ersin Özdemir, M.Ali Önür, Groseri Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Levent Uğurses , Groseri İcra Kurulu Üyeleri Dide Özdemir Tuncer ve Kazım Önür katıldı.

Groseri, Türkmenbaşı mağazası müşterilerini Groseri kart/Groseri Çocuk kulübü avantajları, kampanyalar ve 15 bin ürün çeşidi ile buluşturdu. Groseri Türkmenbaşı mağazası 1200 metrekarelik alanda 7 kasa ve 42 güler yüzlü çalışanı ile hizmet verecek.

Mağazanın resmi açılış organizasyonu çerçevesinde, 22-23-24 Nisan tarihlerinde açılışa özel indirimler ve kampanyalar, 2 bin üründe dev indirimler, 1 alana 1 bedava kampanyaları ve animasyonlarla şenlik havası yaşanacak.

Türkmenbaşı mağazasının açılış indirimleri kapsamında; et reyonundan sebze reyonuna, bakliyattan deterjana kadar tüm reyonlarda indirimler uygulanacak. İndirimler ay sonuna kadar devam edecek.

Groseri’nin 18. mağazası olan Türkmenbaşı mağazasında; her hafta Pazartesi – Çarşamba - Cuma günleri meyve-sebze indirimi; her Salı günü et reyonu indirimi; her Perşembe günü piliç reyonu indirimi, 1 alana 1 bedava kampanyası; her Cuma – Cumartesi – Pazar günü yüzlerce gıda ürününde, ev gereçleri, giyim, şarküteri ve zücaciye ürünlerinde dev indirimler uygulanacak.

Açılışa özel Karizma Show ile coşkulu ve keyifli anlar yaşandı. Tükmenbaşı mağazası açılışı ve artistik basketbol şovunu Groseri müşterileri hayranlıkla izledi.