Fatmagülün Suçu Ne 31.bölüm Fragmanı Yayınlandı

Aşk-ı Memnu'nun hemen ardından yeni bir diziyle izleyicinin karşısına çıkan Beren Saat Fatmagül'ün Suçu Ne dizisinde de başarılı performansını devam ettiriyor.

Fatmagülün Suçu Ne 31.bölüm Fragmanı Yayınlandı
Fatmagül’ün Suçu Ne 31. bölüm fragmanı yayınlandı. Fatmagül’ün Suçu Ne 31. bölüm fragmanı yayınlanır yanlanmaz dizi fanatiklerinin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Fatmagül’ün Suçu Ne 31. bölüm fragmanı bu hafta da en çok izlenen fragmanlar arasına girdi.

Fatmagül’ün Suçu Ne 31. bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D ekranlarında yayınlanan Fatmagül’ün Suçu Ne bu sezon en çok izlenen diziler arasında. Başladığı günden bu yana sıklıkla tartışılan Fatmagül’ün Suçu Ne dizisi, Perşembe günleri reyting sıralamasında kendisine zirvede yer buluyor.

Fatmagül’ün Suçu Ne 31. bölüm de diğer bölümler gibi izleyiciyi yine ekran karşısına çivileyecek. Daha başlamadan tartışmalara neden olan dizi şu an en büyük ilgi ile izleniyor.

Hülya Avşar’ın başrolünü oynadığı Fatmagül Suçu Ne isimli filmden uyarlanarak çekilen dizi daha ilk bölümünde tartışmaların odağı oldu. Fatmagül’ün Suçu Ne adlı dizinin ilk bölümünde bir grup erkeğin aynı anda tecavüzüne uğrayan Fatmagül’ün bu sahnesi uzun süre gündemden düşmemişti.

Daha sonra psikolojisi bozulan ve nişanlısından ayrılan Fatmagül’ün başına birçok olay geldi. Yaşamı acılarla dolu olan Fatmagül’ün nasıl bir sonla karşı karşıya kalacağı ise merakla bekleniyor.

Fatmagül’ün Suçu Ne adlı dizi Perşembe günleri ekrana geliyor. Yayınlandığı saate karşısında Kurtlar Vadisi Pusu gibi bir dizi olmasına rağmen reyting sıralaması gayet iyi olan dizinin başarısında Beren Saat’in başarısı da önemli rol oynuyor.

Aşk-ı Memnu adlı diziyle üne kavuşan Beren Saat’in bir ikinci projede başarılı olup olamayacağı da ise uzun süre tartışılmıştı. Fatmagül’ün Suçu Ne dizisini bu bakımdan da iple çeken izleyiciler, Beren Saat’e tam not verdi.

BEREN’İN ŞANSI AÇILDI
Kıvanç Tatlıtuğ ile rol aldığı Aşk-ı Memnu’da büyük bir başarı yakalayan Beren Saat’in bu diziden sonra şansı döndü. Birbiri ardına dizi teklifi alan Saat, birçok reklam filminde de rol aldı. Beren Saat Fatmagül’ün Suçu Ne adlı diziden sonra aranan oyuncular listesinin başında yer alacak gibi.

HÜLYA AVŞAR ELEŞTİRMİŞTİ
Dizinin ilk bölümünün yayınlanmasının ardından Beren Saat’in oyunculuk performansını eleştiren ünlü sanatçı Hülya Avşar, Beren’i kendisiyle karşılaştırmıştı. Kendisinin de Fatmagül’ün Suçu Ne adli filmde rol aldığını hatırlatan ve bu dizinin de o filmden esinlenerek çekildiğini belirten Avşar kızı, kendi performansının daha iyi olduğun dile getirmişti. Avşar ayrıca Beren Saat’in oyunculuğunu da beğenmediğini söylemişti.