Tramvayda Düğünle Dünya Evine Giren Vatmanlar Kendileri İçin Süslenen Tramvayla Şehir Turu

Gaziantep‘te dünya evine giren karı koca vatmanlar kendileri için süslenen tramvayla şehir turu yaptı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir içi ulaşımda hizmet vermeye başlayan tramvayın vatmanları Tülin Taşdemir ve Ümit Ergören, tramvaydaki törenle evliliğe ilk adımlarını attı.

Gelin arabası gibi süslenen tramvaya binen çift vatman koltuğuna oturarak vatandaşları selamladı. Tramvayın içerisinde gelin ve damadı gören vatandaşlar ise genç çifte gülümseyerek el salladı.

Hafif Raylı Sistem Burç Kavşağı‘nda tramvay içinde gerçekleştirilecek program öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan çift çok mutlu olduklarını belirterek, "Vatman eğitimleri sırasında tanıştık. 2011 yılının başında da nişanlandık. Nişanlandıktan sonra tramvayda sürüş yapmak hayalimizdi. Bunu gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz. Bu konuda Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey bizi onurlandırdı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Bunun bir ayrıcalık olduğunu düşünüyoruz" dedi.

Daha sonra vatman koltuğuna oturan çift sürüş yaparak yoldan geçen vatandaşları selamladı. Seyir halinde sürekli siren çalan çift zaman zaman anons yaparak mutluluklarını dile getirdiler.

Burç Kavşağından başlayan yolculuk İstasyon durağında son buldu. Buradan da üstü açık otobüse binen çift nikahın kıyılacağı salona hareket etti.

Kaynak: İHA