Gazipaşa İlçesi Macar Köyünden Ak Parti‘ye 55 Kişi Katıldı

Antalya‘nın Gazipaşa ilçesinde AK Partiye Macar köyünden 55 kişi katıldı.

Antalya‘nın Gazipaşa ilçesinde AK Partiye Macar köyünden 55 kişi katıldı. AK Parti İlçe Başkanlığı‘nda düzenlenen törenle, yeni üyelere rozet takıldı. Yeni katılımlarla güçlendiklerini belirten AK Parti İlçe Başkanı Bahattin Akşit, "Öncelikle 12 Haziran tarihinde yapılacak seçimlerde partimizi Türkiye genelinde olduğu gibi Gazipaşa’da da 1’inci yapmak arkasından da Gazipaşa Belediyesini kazanmak olacaktır." dedi.

Bahaattin Akşit’in 5 Ocak 2011 tarihinde başkanlık görevine atanmasıyla birlikte yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları ile gerçekleştirdikleri çalışmalarla yeni bir ivme kazanan Ak Parti İlçe Teşkilatı, yaklaşan genel seçimler öncesi 55 kişilik katılımla adeta gövde gösterisi yaptı. Macar köyünden oldukları öğrenilen başka partilere mensup 25’i kadın 30’u erkek 55 kişi AK Partiye katıldı. İlçe başkanlığında düzenlenen törenle, yeni üyelere rozetleri,

AK Parti İlçe Başkanı Bahaddin Akşit, katılım töreninde yaptığı konuşmada, Başbakanın Gazipaşa’ya geldiği zaman kendilerine AK Parti’yi Gazipaşa’da birinci parti yapma görevi verdiğini söyledi Partisine yeni katılımlardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Akşit, "Partimize akın akın katılımlar yaşanıyor. Dokuz yıllık iktidarımızda ortaya koyduğumuz hizmetler ve gayretli çalışmalarımız, milletimizin partimize teveccüh göstermesine yol açıyor. Gazipaşa’da gerçekleştirdiğimiz insan odaklı hizmet anlayışımızla Ak Partiye oy veren vermeyen herkese, her yerleşim birimine eşit hizmet götürmeye çalıştık ve götürmeye de devam edeceğiz AK Parti, milletimizin cazibe merkezidir. Genel seçimde Gazipaşa’da Türkiye ortalamasının üzerinde oy alarak yüzde 50’nin üzerine çıkmayı hedefliyoruz. 12 Haziran tarihinde yapılacak seçimlerde partimizi Türkiye genelinde olduğu gibi Gazipaşa’da da 1’inci yapmak arkasından da Gazipaşa Belediyesini kazanmak olacaktır." dedi.