Doğan Ürgüp Stso Başkanı Osman Yıldırım‘ı Ziyaret Etti

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği‘nin (TOBB) Konsey Başkanlığı’na seçilen Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Osman Yıldırım‘ı ziyaret ederek tebrik etti.

Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, STSO Başkanı Osman Yıldırım‘ın TOBB‘un Konsey Başkanlığı’na seçilmiş olmasından dolayı tebrik ederek başarılar diledi. Sivas‘ın her yerde öne çıkmasının gerektiğini söyleyen Ürgüp, "Sivas’ımızın başkanlık düzeyinde temsil edilmesi, Sivas‘ın tanıtımı açısından fayda sağlayacaktır. Bir Sivaslı olarak gururlandık. Sivas‘ın her yerde öne çıkması lazım. Başta STSO başkanımız Osman Yıldırım olmak üzere buna katkı sağlayan bütün hemşerilerimizi kutluyorum. Sivas Belediyesi olarak, Sivas‘a yapılacak her olumlu işte yanlarında olacağımı belirtiyorum" dedi. STSO ve TOBB‘un Konsey Başkanı Osman Yıldırım ise, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp‘e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Osman Yıldırım yeni görevinin büyük önem taşıdığını belirterek, "Odalar Birliği 5 konseyden oluşmaktadır. 365 tane oda ve borsa vardır, bunların en büyüğüdür. 181 Ticaret ve Sanayi Odası olarak temsil edilmektedir. Yani 365 odanın 181‘i Ticaret ve Sanayi Odası‘dır. Bu nedenle yeni görevimizin büyük bir önem taşıyor" şeklinde konuştu.

Ankara‘da Sivas‘ı iyi bir şekilde temsil etmek için gayret göstereceğini ifade eden Yıldırım, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp‘e desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak: İHA