Unutulmaz 80. Bölüm özeti ve fragmanı

ATV' de ekrana gelen Unutulmaz sıra dışı konusu ile diğer diziler arasında kendisine bir yer edinmeyi başardı. Ablasının mutluluğu için susmak zorunda olan bir kız ve aşık olduğu adam…

Unutulmaz 80. Bölüm özeti ve fragmanı
Unutulmaz dizisinin 80. Bölüm özeti Atv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Harun ve Melda'nın nikah fotoğrafını bulan Yağmur ne yapacağını bilemezken, Batu'da Harun'a kabus dolu anlar yaşatmaya başlar. Harun'un can düşmanının söylediklerini yapmaktan başka çaresi yoktur. Ancak bu oyunu tersine çevirecek hamleyi yapması da gecikmeyecektir. Eda ise kızının durgun haline bir anlam verememektedir.

Hayatıyla ilgili önemli bir karar alan Melda için artık geri dönüş yoktur. Türkan ise hapishanedeki Kerem'i düşünmektedir. Bu arada Ferda'nın yolu da Uğur ve karısı Sema ile bir kez daha kesişecektir.

Yağmur'un durgunluğunun sebebini öğrenen Eda bir yandan kızına gerçekleri dürüstçe anlatırken bir yandan da ablası Melda'nın böyle bir şeyi nasıl yapabildiğini düşünmektedir. Abla kardeşin yüzleşmesi uzun sürecek bir fırtınanın da başlangıcı olacaktır.

Tehditleriyle Aras'ın ona yardım etmesini sağlayan Batu etrafındaki çemberin daraldığının farkında değildir. Harun tüm gücüyle Batu'nun peşindedir. Artık can düşmanıyla arasında sadece bir adım kalmıştır. Şans bir kere daha Batu'ya gülecek midir?

Başına gelenlerden ve yaşananlardan en çok yara alan kişi Ece'dir. Genç kadın bu kabusun herkes için bitmesini istemektedir. Ancak gözlerini intikam bürümüş olan Batu onu dinleyecek halde değildir. Ece'nin yapacak tek bir şeyi kalmıştır. Ve onu yapmaya da kararlıdır.

Melda'nın aldığı önemli karar ne? Batu'nun yarattığı kabusu ne pahasına olursa olsun bitirmeye kararlı olan Ece ne yapacak? Yağmur için kötü sürprizler bitti mi?

Unutulmaz özellikle bayan izleyiciler tarafından ilgiyle takip ediliyor. Cevap arayan sorulara birbirini takip eden bölümlerde cevap verilirken finalde ise ne olacağı merak konusu.