Kızım Nerede 17. Bölüm özeti ve fragmanı

Başarılı bir işadamının partiye giden kızı parti sonunda ortadan kaybolur. Tüm aramalara rağmen ailenin kızı bir türlü bulunamaz. Konusuyla bir anda dikkatleri üzerine çeken dizi, iyi bir de izlenme oranına sahip.

Kızım Nerede 17. Bölüm özeti ve fragmanı
Kızım Nerede dizisinin 17. Bölüm özeti Atv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Zeynep ve onu zorla alıkoyan kişi karşı karşıyadır artık. Aynı anda tüm ip uçları Kağan'ı da, yavaş yavaş Zeynep'in hayatına giren esrarengiz sevgiliye götürür. Tüm sırlar gizemini korurken Bahadır ve İpek arasında başka bir hesaplaşma yaşanmaktadır. Aldatılmak İpek'e hiç kimsenin beklemediği şeyler yaptıracaktır.

Demiray ailesinde ise Zeynep'in yaşadığının öğrenilmesi mutluluk havası estirir. Herkes birbirine kilitlenmiş, kaybettiklerini sandıkları anda onlara dönen Rüzgar ve tabii bir gün evine dönecek olan Zeynep için sevinmektedirler! Bu arada kule projesinin finans onayı nihayet gelmiştir.

Bu haberin kutlanacağı kokteylde yaşanan olaylar dengeleri bir kez daha alt üst edecek, Zafer ve Bahadır'ı karşı karşıya getirecektir. Suna ile Zafer ilişkisinde ise sarsıntılar yaşanmaktadır.

Dizinin fanatikleri ise ünlü işadamının kızının bulunup bulunamayacağını merek ediyor. Her bölümü ayrı bir heyecan fırtınası olan dizi, başarısını daha da artıracağa benziyor.