Kurtlar Vadisi Pusu 121. son bölüm fragmanı yayınlandı

Kurtlar Vadisi Pusu 121. bölümü ile bu akşam ATV'de ekrana geliyor. Türk dizileri arasında her zaman üst sıraları zorlayan Kurtlar Vadisi Pusu 121. bölüm fragmanından da anlaşılacağı gibi bir kez daha heyecanın ve aksiyonun odak noktası olacak.

Kurtlar Vadisi Pusu 121. son bölüm fragmanı yayınlandı
Kurtlar Vadisi Pusu 121. bölüm fragmanı yayınlandığı andan itibaren dizi fanatiklerinin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Kurtlar Vadisi Pusu 121. bölüm fragmanı dizinin yayınlanacak bölümleriyle ilgili önemli ipuçları da içeriyor. Kurtlar Vadisi 121. bölüm fragmanı diziyle ilgili ip uçları içermesinin yanı sıra fanatiklerinin merakını da oldukça artırdı.

Kurtlar Vadisi Pusu dizisi Perşembe günlerinin vazgeçilmezleri arasında. Kurtlar Vadisi Pusu, SHOW TV’den ATV’YE transfer olduktan sonra da yayın günü ve yayın saati değiştirilmedi. Kurtlar Vadisi Pusu 121. bölüm yine ATV’de yayınlanacak olan özet bölümün ardından ekranlara gelecek.

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin Perşembe günleri önemli bir rakibi olmasına rağmen reyting sıralamasında üst basamaklarda gelmesini biliyor. Kanal D’de yayınlanan ve başrolünde Beren Saat’in oynadığı Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisi de Kurtlar Vadisi Pusu ile aynı gün aynı saatte yayınlanıyor.

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz ise Pana film yapımı olmayan hiçbir projede yer almadı. Kurtlar Vadisi Irak Ve Kurtlar Vadisi Filistin adlı sinema filmlerinde de oynayan Necati Şaşmaz bugüne kadar Polat Alemdar karakterinin hiç dışına çıkmadı.

HER ZAMAN BİR NUMARA OLDU
Kurtlar Vadisi Pusu dizisi yayınlandığı günden bu yana 1 numara olmasını bildi. Dizi işlediği konuların yanı sıra Kurtlar Vadisi Pusu da yer alan isimler de dizinin hızla yükselmesinde büyük etken oldu. Ali Sürmeli ve Can Gürzap gibi dev tiyatro oyuncularına da kadrosunda yer veren dizi, daha birçok tiyatro oyuncusunu da bünyesinde bulunduruyor.

Konusu ve oyuncu kadrosu ile başarıdan başarıya koşan Kurtlar Vadisi Pusu bundan böyle de zirveyi bırakacağa benzemiyor.

KURTLAR VADİSİ PUSU 121.BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Kurtlar Vadisi Pusu 121. son bölüm fragmanı yayınlandı