Cahit Paksoy, Yıldız Holding’Den Ayrıldı

Yıldız Holding Ambalaj, Bilişim ve Gayrimenkul Grupları Başkanı Cahit Paksoy, görevini bıraktı.

Yıldız Holding Ambalaj, Bilişim ve Gayrimenkul Grupları Başkanı Cahit Paksoy, görevini bıraktı.

Paksoy konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Ambalaj Grubu Başkanı olarak 2006 başında katıldığım Yıldız Holding’de Ambalaj, Bilişim ve Gayrimenkul Grupları’ndaki şirketlerin yönetim kurulu üyeliği ve grup başkanlığının yanı sıra bir süre Holding İcra Kurulu Üyeliği yaptım. Bu zaman diliminde holdingin gıda dışı sektörlerdeki şirketlerinin yapılanmasında görevler üstlendim.

Görev sürem içerisinde, Ambalaj Grubu’nda; Tire Kutsan- Mondi birleşmesi, Rotopaş ve Nuroll satın alması, Polmak’ın kurulması, Bilişim Grubu’nda ise 14 farklı bilişim şirketinin donanım, yazılım, dağıtım ve telekomünikasyona odaklamış 4 güçlü şirket altında toplanarak Bilişim Grubu’nun oluşturulması, teknoloji dağıtımında Mersa Sistem ile Penta arasında sağlanan ortaklık ve birleşme, Exper’in kişisel bilgisayar konusunda yeni bir şirket olarak kurulması gibi gelişmeler yaşandı.

Yıldız Holding Ambalaj, Bilişim ve Gayrimenkul Grupları’ndaki şirketlerin başarılı çalışmalarını önümüzdeki dönemde de sürdüreceklerine, ekip arkadaşlarımın bayrağı daha yukarı taşıyacaklarına yürekten inanıyorum. Ekteki açıklamasını bugün Yıldız Holding çalışanları ile paylaşan Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Murat Ülker’e de görev sürem boyunca verdiği destekten dolayı teşekkür ederim. “