Erzincan Polisi Uçurtma Şenliği Düzenledi

Polis tTeşkilatının Kuruluşunun 166.

Erzincan Polisi Uçurtma Şenliği Düzenledi
Polis tTeşkilatının Kuruluşunun 166. yıl dönümü nedeniyle Çakırman Köyü mevkiinde uçurtma şenliği düzenlendi

Erzincan Emniyet Müdürlüğü tarafından, Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 166. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında ‘’Uçurtma Şenliği’’ düzenlendi. Ekşisu Mesire alanı yolu üzerinde bulunan Çakırman Köyü mevkisinde düzenlenen uçurtma şenliğine yüzlerce vatandaş katıldı.

Uçurtma Şenliği programına Vali Yardımcıları Adem Keleş ve Abdullah Çiftçi, Emniyet Müdürü Mehmet Tüzel, emniyet mensupları ve çok sayıda vatandaş ile çocuklar katıldı.

Düzenlenen uçurtma şenliği hakkında bir açıklama yapan Erzincan Emniyet Müdürü Mehmet Tüzel; ‘’Bugün burada polis vatandaş el ele düşüncesi çerçevesinde uçurtma şenliği düzenledik. Şenlikte hem kendi personelimiz hemde vatandaşlarımız aileleri ile birlikte şenlikte yer alıyorlar. Herkes kendi çocuğu ile olmaktan mutlu. Babalar daha çok uçurtma uçuruyor. Erzincan da olmaktan mutluyuz. Tayin dönemi yaklaştı. Ama arkadaşlarımız Erzincan da kalmak için ipka veriyor. Buda Erzincan halkı ile ne kadar çok kaynaştığımızı gösteriyor’’ dedi.

Aileleriyle birlikte uçurtmalarını alarak şenlik alanına akın eden çocuklar, aileleriyle birlikte uçurtma uçurtmanın keyfini yaşadı.

Kaynak: İHA