Barcelona Arsenal (Şampiyonlar Ligi izle)- maçın golleri izle

Barcelona Arsenal (Şampiyonlar Ligi izle)- maçın golleri izle. Barcelona Arsenal (Şampiyonlar Ligi izle)- maçın golleri izleyin. Barcelona Arsenal (Şampiyonlar Ligi izle)- maçın golleri izlemek için tıklayınız. İşte Barcelona Arsenal (Şampiyonlar Ligi izle)- maçın golleri izle...

İlk maçı Londra'da 2-1 kaybeden Barcelona, sahasında süprize mahal vermedi ve turu geçti.

Şampiyonlar Ligi İkinci Tur mücadelesinde Arsenal'ı ağırlayan Barcelona, zorlu rakibini üç golle eledi.

Fabregas'tan eski takımına ikram

Son derece düşük tempoda başlayan maçın 18. dakikasında, Dani Alves'in kullandığı serbest vuruşta sakatlanan Arsenal kalecisi Szczesny'nin yerine Almunia girdi. İlk yarı golsüz gibi bitecekken 45. dakikada Messi sahneye çıktı. Barcelona altyapısından yetişen Fabregas'ın geri pasında top Iniesta'da kaldı, onun ara pasına hareketlenen Messi topu önce aşırtarak önüne aldı, sonra voleyle ağlara gönderdi: 1-0. İlk yarı bu skorla bitti.

Bir ikram da Busquets'ten, ama yeterli değil

İkinci yarı çok hızlı başladı. 52. dakikada Arsenal'da Samir Nasri'nin kullandığı köşe vuruşunda topu Sergio Busquets kendi kalesine göndererek durumu eşitleyen golü attı: 1-1. Bu pozisyonun devamında 53. dakikada Villa, Almunia'yla karşı karşıya kaldı fakat topu ağlara gönderemedi. 55. dakikada Van Persie, düdük çaldıktan sonra topa vurduğu için ikinci sarı kartı gördü ve kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Barcelona aradığı golü 68. dakikada buldu. Iniesta'nın ara pasında Villa tek dokunuşla topu Xavi'ye aktardı; kaptan kaleciyi de avladı ve takımını yeniden öne geçirdi: 2-1. 69. dakikada Pedro Arsenal ceza sahasına daldı, Koscielny'nin ona yaptığı müdahale penaltı olarak değerlendirildi. Bu penaltıyı Messi 71. dakikada gole çevirdi: 3-1. Bu dakikadan sonra Barcelona art arda goller kaçırsa da skoru korumayı bildi ve turu geçti.