Tuba Büyüküstün'ün birinci olduğu anketteki tuhaflık

Tuba Büyüküstün'ün filmi izlenmedi ama o en başarılı seçildi.

Tuba Büyüküstün'ün birinci olduğu anketteki tuhaflık
Marmara Üniversitesi Matematik Kulübü'nün anketinde, ilk rolüyle Yılın Kadın Oyuncusu seçilen Tuba Büyüküstün büyük bir başarıya imza attı!

Marmara Üniversitesi Matematik Kulübü'nün düzenlediği Yılın Başarı Ödülleri anketinde, Tuba Büyüküstün En Başarılı Kadın Sinema Oyuncusu seçilerek büyük bir başarıya imza attı. Geçen yıl 144 bin kişi tarafından izlenen Yüreğine Sor filminde vasat bir performans sergileyen Büyüküstün'ün En İyi Kadın Oyuncu seçilmesi, bu tarz anketlerin ciddiyeti hakkında kuşku uyandırdı.

20 bin kişinin oylarıyla belirlendiği iddia edilen anketin bazı ilginç sonuçları şöyle... Ankette, 3. filmiyle En İyi Yönetmen ilan edilen Mahsun Kırmızıgül'ün gişe rekortmeni filminin Yılın Filmi seçilemeyip, ödülü sinema eleştirmenlerinin vasat bulduğu Av Mevsimi'ne kaptırması ciddi bir çelişki. Av Mevsimi'nin ulusal ve uluslararası ödüllere sahip Bal,Kosmos ve Çoğunluk, gişe rekortmenleri Recep İvedik ve Eyyvah Eyvah'ın önüne geçmesi de bu tarz anketlerin sunuluşlarının tartışılması gerektiğini ortaya koyuyor...

Televizyon Gazetesi