Ahmet Duyar, Ak Parti’Den Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı

Ankara Yeni Mahalle eski Belediye Başkanı Ahmet Duyar, Zonguldak’tan Milletvekili aday adaylığını açıkladı. Çok sayıda partilinin katıldığı toplantıda konuşan Duyar, Ak Parti döneminde güzel hizmetler yapıldığını belirterek, “Zonguldak’ın daha fazla hizmete ihtiyacı var” dedi.

Ankara Yeni Mahalle eski Belediye Başkanı Ahmet Duyar yaptığı açıklamada, AK Parti’den Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. Duyar’ın adaylığını açıkladığı toplantıya, Ak Parti İl Başkanı Hamdi Uçar’ın yanı sıra çok sayıda belediye başkanı ile partililer katıldı.

Ahmet Duyar, AK Parti Zonguldak binasında yaptığı açıklamada, “Uzun yıllardır teşkilatlarda görev yapmış olan bir teşkilat mensubu olarak bu toplantıyı da teşkilatımız çatısı altında yapmayı uygun gördük. Zonguldak’ımızın özellikle son 8-9 yıl içerisinde, AK Parti hükümetleri döneminde güzel hizmetler aldığını biliyoruz. Halkımız da zamanı geldiğinde tercihleri ile yapılan bu hizmetleri takdir etmiştir. Ancak hepimiz şunu da iyi biliyoruz ki, Zonguldak’ın daha fazla hizmete ihtiyacı var. Çok başarılı da bir hükümetimiz var. Cumhuriyet tarihinde bugüne kadar yapılmayan inanılmaz hizmetleri ve projeleri bu ülkenin evlatları olarak büyük bir gurur ve heyecanla izliyoruz. Biz Zonguldak olarak bu hizmetlerden daha büyük pay almak istiyoruz. Zonguldak’ta ilçelerimizde, beldelerimizde, köy ve mahallelerimizde, her yerde AK Parti teşkilatlarımızla birlikte yeni bir heyecan ve yeni bir sinerji oluşturmak istiyoruz. Zonguldak’ta yaşayan siz değerli hemşerilerimizin istek ve talepleri doğrultusunda yine Zonguldak halkına hizmet için 12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan milletvekilliği genel seçimlerinde Zonguldak AK Parti Milletvekili aday adayı olmaya karar verdik. Şimdiye kadar gerçekleştirdiğimiz görevler ve edindiğimiz tecrübeyle, talip olduğumuz bu yeni hizmeti de en iyi şekilde yerine getireceğimize inanıyorum. Siz değerli hemşerilerimizin teveccühü ve katkısı en büyük dayanağımız ve moral motivasyonumuz olacaktır. Bu kararımızın Zonguldak’ımıza, ülkemize, milletimize, AK Partimize ve teşkilatlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Ankara Yeni Mahalle eski Belediye Başkanı Ahmet Duyar, AK Parti’den Milletvekili aday adaylığını açıkladıktan sonra AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar’ı ziyaret etti.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar ise, Zonguldak AK Parti Milletvekili aday adayı olduğunu açıklayan Ahmet Duyar’a hayırlı olmasını temennisinde bulundu.

Kaynak: İHA