Sokak Satıcılarına 5 İlde Eş Zamanlı Operasyon

Adıyaman Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından 5 aylık takibin ardından uyuşturucu ticareti yapan sokak satıcılarına yönelik 5 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Edinilen bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğünce sokak satıcılarına yönelik yürütülen 5 aylık takibin ardından operasyon düzenlendi. Polis ekipleri tarafından Adıyaman‘ın Gölbaşı ilçe merkezli eş zamanlı operasyon Kahramanmaraş, Gaziantep, Malatya ve Diyarbakır illerinde gerçekleştirildi.

Yapılan operasyon kapsamında 22 şüpheli hakkında işlem yapıldığı ve M.E., S.Ç. ve C.Ç. isimli 3 şüpheli şahsın daha önce Gölbaşı ilçesinde yakalanarak mahkeme tarafından tutuklandığı öğrenilirken, kadın S.Ö., M.A., R.A., H.A., E.İ., A.Ş., E.E., H.K., T.S., A.R.A., S.İ., R.D., F.K. ve A.K. isimli toplam 14 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Gölbaşı ilçesinden 12, Kahramanmaraş‘tan 1, Malatya‘dan 1 kişinin gözaltına alındığı, Diyarbakır ve Gaziantep illerinde yapılan operasyonda ise 4 kişinin firari olduğu öğrenildi.

Düzenlenen operasyonda şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda 5 kilo 771 gram esrar maddesi ile 6 adet uyuşturucu hap ele geçirildiği öğrenildi.

Yakalanan şüpheliler emniyetteki sorgulamalarının ardından adli makamlara sevk edildi.

Kaynak: İHA