Hüseyin Bakırcı Yine Ak Parti‘den Aday Adayı Oldu

AK Parti‘den Malatya milletvekili aday adaylığını açıklayan Hüseyin Bakırcı, "Malatya‘nın tüm meseleleri, bizim meselemizdir" dedi.

Emekli albay olup Yüksek Elektrik Mühendisi olan, AK Parti Malatya milletvekili Fuat Ölmeztoprak‘ın akrabası Hüseyin Bakırcı, Gazeteciler Cemiyeti‘nde basın açıklaması yaptı. Son iki milletvekili genel seçiminde de aday odayı olan Bakırcı, yaptığı açıklamada, "Bu seçimler hizmete talip olan bizlerin halka hesap vermesi, destek istemesi, aynı zamanda kendimizi yenileme, çalışmalarımıza ivme kazandırma, hakka ve halka hizmet için yeniden güç depolama zamanıdır. Siyaset, konuşmak, tartışmak ve müzakere

etmektir. Bu seçim, konuşmanın, tartışmanın, çözüm üretmenin, ortak aklı harekete geçirmenin seçimi olacaktır" ifadelerini kullandı.

"Değerli halkımızdan daha önceden olduğu gibi yapılacak olan 12 Haziran 2011 seçimlerde de aynı şekilde istikrara, güvene, değişime, reformların devamına, kalkınmanın, büyümenin devamına yol verecek olan AK Partiye dört elle sahip çıkmaları gerektiğini ifade etmek istiyorum" diyen Bakırcı, konuşmasını özetle şöyle tamamladı: "Topyekun millet olarak güçlü ekonomisi olan barış, huzur ve kardeşliğin hakim olduğu yükselen bir Türkiye için kenetlenmeliyiz.

Malatya‘nın tüm meseleleri, bizim meselemizdir. Ben inanıyorum ki Malatya geleceğin en parlak yıldızlarından biri olacaktır. Allahın izniyle hepimiz bu gurur ve mutluluğa hasretiz ve bunu yaşayacağız, yaşatacağız."

Kaynak: İHA