Mamak Belediyesi Tekvandocuları Yıldızlar Türkiye Şampiyonası‘nda

Mamak Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü tekvandocuları, Yıldızlar Türkiye Şampiyonası‘nda Mamak‘ı temsil edecek.

Ankara Kulüplerarası Tekvando Şampiyonası‘nda 3 madalya kazanan sporcular, Nisan ayında yapılacak olan Türkiye Yıldızlar Tekvando Şampiyonası‘nda Mamak Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü adına yarışma hakkına sahip oldu. Şampiyonda, 57 kiloda Can Ali Türkyılmaz birinci, bayanlarda 47 kiloda Sibel Zararsız ikinci ve bayanlar 37 kiloda Ceren Özbek üçüncü oldu.

Türk sporunun daha ileri gidebilmesi için gençlerin spora yönlendirilmesi gerektiğini söyleyen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Sporcularımızdan gelen başarılı sonuçlar da ne kadar doğru bir iş yaptığımızı gösteriyor. Bize büyük mutluluk yaşatan sporcularımızı yürekten kutluyorum. Çok büyük bir potansiyeli barındıran ilçemiz bugüne kadar çok başarılı sporcular yetiştirdi. Mamak‘ta sporu geliştirmek için yeni adımlar atıyoruz. Gerekli altyapıyı oluşturmak için imkanlar dahilinde çalışmalarımızı

sürdürüyoruz" dedi.

Mamak Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Tekvando Antrenörü Sezai Yalçın ise, "Sporcularımızın azimli çalışmalarının sonucunda başarılı olduk. Bizleri destekleyen Başkanımız Mesut Akgül‘e ve kulüp yönetimine desteklerinin karşılığını büyük başarılar olarak geri vereceğiz" diye konuştu.

Kaynak: İHA