Boğaziçi Köprüsü'nde Tatlıses posteri

"Türkiye İmparator Grubu" Boğaziçi köprüsüne dev boyutlarda İbrahim Tatlıses posteri astı.

Tatlıses‘e saldırı emri Erbil‘den geldi (Son Detaylar)

Maslak'ta program çıkışı silahlı saldırıya uğrayan Sanatçı İbrahim Tatlıses'e destek sürüyor. Tatlıses'in sağlık durumunun iyiye gitmesi hayranlarını da sevindirdi. Kendilerine Türkiye İmparator Grubu adını veren 6 kişilik grup, Boğaziçi Köprüsü'ne dev bir İbrahim Tatlıses posteri astı. Poster yaklaşık 10 dakika köprüde asılı kaldı.

BOĞAZİÇİ KÖPRÜSÜNE TATLISES POSTERİ ASTILAR

Öğle saatlerinde kendilerine Türkiye İmparator Grubu adını veren grup araçlarıyla Boğaziçi Köprüsü'nde Ankara istikametinde durdu. Tatlıses severlerin arasında İbrahim Tatlıses'e benzerliğiyle dikkat çeken Urfalı Sabret de vardı.

Arabalarını yolun sağ şeridinden durduran altı kişi, beraberinde getirdikleri pankartı köprü korkuşluklarına astı. Tatlıses severler pankartı asarken "İmparator" diyerek slogan attı. Türkiye İmparator Grubu Başkanı Murat Uygur, köprüde bir açıklama yaptı. Uygur, ' Müzik dünyasının imparatoru Sayın İbrahim Tatlıses şükürler olsun yoğun bakımdan çıkarak, normal servise alındı. Biz Tatlıses sevenlerinin gözü aydın diyoruz. Amacımız şov yapmak değil, tek hedefimiz canımızdan çok sevdiğimiz imparatorumuza olan sevgimizi göstermek. Bizim için imparatorsuz bir yaşamın anlamı yok. Hoşgeldin İbrahim ağabey ' diye konuştu. Uygur, posteri asmak için izin almadıklarını da belirterek, ' İzin alamadığımız halde o dev posteri köprüden aşağı sarkıtacağız. Düşmanların çatlayacak sevenlerin mutluluktan uçacak ' dedi.

TATLISES'E HELİKOPTERLE ÇİĞ KÖFTE GÖTÜRECEKLER

Uygur, bundan sonra da İbrahim Tatlıses için Şanlıurfa'dan çiğ köfte getireceklerini de belirterek ' Önümüzdeki hafta, Urfa'dan özel olarak getireceğimiz çiğ, köfteyi helikopterle tedavi gördüğü hastaneye götüreceğiz ' diye konuştu.

Basın açılmasının ardından olay yerine gelen polis ekipleri önce, Tatlıses severlerden asılan pankartın toplanmasını istedi. Pankartın toplanmasının ardından 6 kişi ifadelerinin alınması için Boğaziçi Köprüsü Koruma Şube Müdürlüğüne götürüldü.

'KURŞUNA GEREK YOK SÖZLERİN VAR YA '

Rüzgar nedeniyle asılan pankart zaman zaman ters dönse de poster Ortaköy'deki vatandaşların da dikkatini çekti. Bu arada köprüdeki grubu ve posteri izleyen meraklı sürücüler trafik yoğunluğu oluşmasına neden oldu.

Tatlıses severlerin astığı pankartta İbrahim Tatlıses 'in iki fotoğrafı ve Tatlıses'in söylediği ' Kurşuna Gerek Yok Sözlerine Var Ya' şarkısının sözleri de yazılıydı. Tatlıses hayranlarının posteri 2 bin 500 liraya yaptırdığı öğrenildi.