Chp Milletvekili Aday Adayı Naif Alibeyoğlu Basın Mensuplarıyla Öğle Yemeğinde Bir Araya G

Eski Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kars Milletvekili aday adayı Naif Alibeyoğlu, basın mensuplarıyla öğlen yemeğinde bir araya geldi.

CHP Milletvekili aday adayı Naif Alibeyoğlu 10 yıllık belediye başkanlığı döneminde Kars’a çok şeyler yaptıklarını ve milletvekili olduğu takdirde aynı hızda yatırımların takipçisi olacağını söyledi.

Karsotel’de verilen öğle yemeğinde konuşan Naif Alibeyoğlu, aynı 10 yıl önceki heyecanımı 12 yıl önceki heyecanı aynı şekilde taşıdığını belirtti.

Naif Alibeyoğlu; “Sanki yeniden siyasal hayata başlıyor muşun gibi aynı yerden devam ediyorum. İnsanın içerisinde o heyecanı, kentine olan heyecanı, insanımıza olan sevdası yeter ki kararmasın işte bu sevdayla bir kez daha yola çıktık. Bildiğiniz gibi 10 yıl bu şehre yokluklar içerisinde olan bu şehre, kaderine terk edilmiş bu şehrin küllerinden yeni bir kent yapmaya çalıştım, hizmet etmeye çalıştım kentimize ve ebetteki demokrasinin gereği halkımız takdir buyurdular bir başka arkadaşımız görevi devraldı. Bizde bu 2 yıllık süreç içerisinde yine Kars ile Kars’a olan sevdamızı bir başka alanda çalışmaya, yürütmeye, sivil toplum örgütlerinde devam ettirmeye çalıştım” dedi.

CHP Milletvekili aday adayı Naif Alibeyoğlu, partisinin teveccüh göstererek kendisini tercih ettiği takdirde Kars’a kaldığı yerden hizmetlerine devam edeceğini vurguladı.

Alibeyoğlu; “Yıllardan beri Erzurum hep iktidardan yana tavır alıyor. Ve Erzurum ihya oldu. Kars geri kaldı. Bizde bir kez iktidarı deneyelim hep beraber Karslılar iktidara oynayalım dedik. Ve Kars halkı gerçekten teveccüh gösterdi. Neredeyse o zaman 3’ncü milletvekilini de çıkarıyordu. Gelinen noktada görüldü ki terör bölgesi de olamamasına rağmen Kars büyük bir göç vermeye başladı. Kars’ta bir yıl için de nüfusumuz 312 binden 301 bine düştü. Ama bizde bir göç var ekonomi durmuş durumda esnaf bitmiş durumda siftah yapamıyor. Hayvancılık tamamıyla bitme noktasına geldi. Buna ilişkin politikalar geliştirilmedi” diye konuştu.

Ermenistan’daki Metzamor Nükleer santraline de dikkat çeken Naif Alibeyoğlu; “ Yanı başımızdaki patlamaya hazır, gerçekten belki Çernobil’den daha kötü felaketlere yol açabilecek. Belki Japonya’daki, son felaketten daha kötü sonuçlara yol açacak Metzamor nükleer santraline karşı en küçük bizden sonra ne önlem alındı. Nede dillendirildi. Bu konuda hiç bir önlem alınmadı. Halkımız insan yerine konulup gereken değer verilmedi. Bu konu da hiçbir adım atılmadı. Bütün bu olaylar karşısında maalesef seçilenlerimiz seyirci kaldılar. Kars giderek kan kaybetmeye başladı. Kars şuanda çok kötü noktada hepimiz biliyoruz. Ama geleceğe ilişkin umutlarımız var. Hep birlikte bu şehri ihya edeceğiz. Birlikte çalışacağız. Birlikte yeniden bu şehri canlandıracağız. Yeniden bu şehir Türkiye’nin gözde kentlerinden birisi olacak. Bunun için bu şehre hizmet etmek için aday oldum. Partimiz teveccüh gösterir ise bu şehre milletvekili olarak hizmet edeceğiz” şeklinde konuştu.

CHP Milletvekili aday adayı Naif Alibeyoğlu’nun verdiği yemeğe Kars Kuzeydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yücel Sezer, Cemiyet Genel Sekreteri Burhan Akyıldırım, yerel gazete sahipleri ve ulusal basının temsilcileri katıldı.

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği yemekte eski Belediye Başkanı CHP Milletvekili aday adayı Naif Alibeyoğlu’nun misafirleriyle bire bir ilgilenmesi ise dikkat çekti.

Kaynak: İHA