Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Mustafa Şahin, Gazeteciler Cemiyeti’ni Ziyaret Etti:

AK Parti Malatya milletvekili aday adayı Mustafa Şahin, kırmadan ve dökmeden bir seçim sürecinin geçirilmesini temenni etti.

Gazeteciler Cemiyeti’ni, Partinin Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Acar ve gençlik kolları yönetimiyle birlikte ziyaret eden AK Parti Malatya milletvekili aday adayı Mustafa Şahin, burada yaptığı konuşmada, "İl başkanlığından milletvekili aday adayı olmak için 15 Ocak tarihinde ayrıldım. Hayırlısı ne ise onun olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum" dedi.

Basının önemini anlatan Şahin, "Önümüzdeki 12 Haziran’da yapılacak olan milletvekili genel seçimin sürecinde basının objektif olarak hareket edeceğine inanıyoruz"diyerek, kırmadan ve dökmeden bir seçim sürecinin geçirilmesini temenni etti.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman ise "AK Parti, milletvekili edey seçiminde eğitim yapması önemlidir. Ankara’ya götürecekleri elemanlarını yerel bazda eğitip, yetiştirip, olgulaştırıp pişirdikten sonhra Ankara’ya götürüyorlar. Mustafa Şahin bey de, Malatya’nın sorunlarını tesbit etmiştir il başkanlığı döneminde. Ankara’da en iyi hizmetleri yapacağını umut ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA