Sefa Doğanay her fırsatta izleyenleri kahkahaya boğuyor

Yetenek Sizsiniz programında Sefa Doğanay Final birincisi olarak Türkiye'nin yeni yeteneği oldu. Sefa Doğanay Saba Tümer Final programının ardından konuk olmuştu. Sefa Doğanay Önceki gece de Beyaz Show'a konuk oldu.

Sefa Doğanay her fırsatta izleyenleri kahkahaya boğuyor
Acun ılıcalı'nın Türkiye'ye getirdiği yetenek yarışmasında geçen yıl kimin birinci olduğunu hatırlıyor musunuz?

Birçok okuyucumuzun bu soru karşısında dona kaldığından eminiz...

Sefa Doğanay ise yaptığı başarılı taklit yeteneği ile şimdiden fenomen oldu bile...

Yani Acun ılıcali istediği hedefe ikinci programda ulaştı.

Yazarımız Şadan Kaba, Sefa Doğanay'ın ünlü tatlitçilere gözdağı verdiğini düşünüyor.

İNTERNETTE TIK REKORU KIRIYOR

Yetenek Sizsiniz'in birincisi Sefa Doğanay'ın taklit şovları video paylaşım sitelerinde en çok izlenen videolar arasına girdi...

Sefa Doğanay taklit şovları internetteki video paylaşım sitelerinde de en çok izlenen videolar sıralamasındaki yerini aldı. Yarışmada ünlenen Sefa Doğanay'ın ünü, internet ortamında daha da arttı. Sefa Doğanay'ın özellikle Nihat Doğanay taklit gösterisini izlemek için bilgisayarları karşısına geçen milyonlar, Doğanay'ın taklitleri için arama motorlarında taklit aradı.

ATA DEMİRER'DEN SEFA'YA TEPKİ

Yetenek Sizsiniz Türkiye’nin şampiyonu Sefa Doğanay’a “yeni Ata Demirer” benzetmeleri yapılmasına Ata Demirer Twitter’dan tepki gösterdi.

Yapımcılığını Acun Ilıcalı’nın üstlendiği ‘Yetenek Sizsiniz’ yarışmasının dün geceki finalinde taklitleriyle beğeni toplayan Sefa Doğanay, birinci oldu. Genç yarışmacı için daha ilk günden “Yeni Ata Demirer” yorumları yapılıyordu ki, gerçek Ata Demirer twitter’dan olaya el koydu!
Ata Demirer önce, “Mesele taklit yapabilmek değil yeğen. Mizah sepetinin içinde taklidin çiçeklerden sadece biri olarak var olmasıdır” diye yazdı.

Ünlü komedyen daha sonra, “Sefa’yı izledim iyi kulak, Allah bahtını açık etsin. Benim teknik açıklamam meraklısına. Önemli olan perspektiftir gibisine. Anlayana yani” diye devam etti.

Demirer, son tweet’inde ise genç rakibine ağır darbe vurdu: “Yoksa, her papağan komedyen olurdu!!

SEFA DOĞANAY VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ

AREF GHAFOURİ VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ