Siad‘In İnşaat, Mobilya Ve Tarım Sektör Üyeleri Sorunlarını Konuştu

Siirt İşadamları Derneği(SİAD)‘nin inşaat, mobilya ve tarım-gıda sektöründe faaliyet gösteren üyeleri biraraya gelerek sektör sorunlarını ve çözüm önerilerini tartıştı.

Siirt İşadamları Derneği(SİAD)‘nin inşaat, mobilya ve tarım-gıda sektöründe faaliyet gösteren üyeleri biraraya gelerek sektör sorunlarını ve çözüm önerilerini tartıştı.

Toplantıya SİAD Başkanı Faruk Pamukçu, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Nedim Kuzu, Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Fahrettin Aktaç, DİKA uzmanları ile tarım ve gıda sektöründe faaliyet gösteren üyeler bulundu.SİAD Başkanı Faruk Pamukçu,amaçlarının inşaat, mobilya ve tarım-gıda sektöründeki üye ve işadamları ile bir ara gelerek sorunları ortaya koymak, çözüm noktasında da önerileri dikkate alarak şehrin kalkınması içini girişimleri sağlamak olduğunu belirtti. Birlik ve beraberlikten güç doğduğunu dile getiren Pamukçu, "Daha önce mobilya ve inşaat sektöründeki işadamı ve üyelerle bir araya geldik. Yakın bir zamanda yine bir araya geleceğiz. Yapılması gereken ve yapılacak işleri bir sunum ile değerlendireceğiz. Ekonomik, sosyal ve diğer alanlarda yeni yatırım ve atılımların gerçekleşmesi için Kendi sektörlerinde sıkıntılar üzerinde duruldu." dedi.

DİKA, STO ve diğer kurumların her türlü desteği sağladıklarını ve bu konuda gereken birlikteliğin sağlanması olduğunu kaydeden Pamukçu, bu sektörlerle fuar ve yurtdışı gezilerini gerçekleştireceklerini söyledi. Önümüzdeki günlerde Diyarbakır’da yapılacak olan mobilya fuarına katılacakları dile getiren Pamukçu, ardından inşaat sektöründeki işadamları ile K.Irak’a gezi düzenleyeceklerini ifade etti.

Gerçekleştirilen toplantının verimli geçtiğini dile getiren STO Başkan Vekili Nedim Kuzu, yurt içinden ve dışından gelecek yatırımcılara her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.