Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı izle (Justin Tv izle)

Justin Tv Galatasaray Fenerbahçe derbisi izle. Lig Tv ve Justin Tv'den Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı izle.Derbi maçı izle.Derbi maçı izle canlı olarak izleyin. TRT1 radyodan derbi dinleyin

Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı izle (Justin Tv izle)
Justin Tv izle ve Debiyi radyodan dinle Galatasaray Fenerbahçe derbisi izle.Galatasaray Fenerbahçe derbisi ne zaman? Galatasaray Fenerbahçe derbisi 2011.Galatasaray Fenerbahçe derbileri istatistikleri. Galatasaray Fenerbahçe derbileri sonuçları ve Galatasaray Fenerbahçe derbi maçı anlatımı. Galatasaray Fenerbahçe maçı izle. Galatasaray Fenerbahçe maçı 2011. Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı izle. Derbi maçı izle.Derbi maçı izle canlı olarak izleyin. TRT1 radyodan derbi dinleyin.

Bu akşam saat 21:00'da başlayacak maçı Fırat Aydınus yönetecek. Galatasaray, hem yeni stadı Türk Telekom Arena'da yenilmezlik ünvanını sürdürmek istiyor. Hem de kötü gidişata son verip çıkış yakalamak, taraftarının gönlünü biraz olsun almak istiyor.Fenerbahçe'de ise hedef şampiyonluk yolunda yara almamak. Daha da önemlisi Türk Telekom Arena'da Galatasaray'a mağlubiyeti ilk tattıran takım olmak.Nefesler tutuldu, tüm Türkiye maç saatini beklemeye başladı.

26 . Hafta Spor Toto Süper Lig Galatasaray GS FB Fenerbahçe maçı canlı Lig Tv izle maçı izle (Lig Tv izle) - canlı izleyin.Spor Toto Süper Lig Galatasaray GS FB Fenerbahçe maçı izle (Lig Tv İzle)- canlı maç izle. Spor Toto Süper Lig Galatasaray GS FB Fenerbahçe maçı izle (Lig Tv izle)- canlı maç izleyin. Spor Toto Süper Lig Galatasaray GS FB Fenerbahçe maçı izle (Lig Tv izle)- canlı maç izlemek için tıklayınız. İşte Spor Toto Süper Lig Galatasaray GS FB Fenerbahçe maçı izle (Lig Tv Justen Tv izle)- TRT1 FM Dinle. Galatasaray GS FB Fenerbahçe trt1 FM dinle vGalatasaray GS FB Fenerbahçe maçı canlı Lig Tv izle.Lig tv, lig tv izle, canlı lig tv izle. bedava lig tv izle. lig tv. lig tv izle. lig tv canJustin Tv Galatasaray Fenerbahçe derbisi izle. Lig Tv ve Justin Tv'den Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı izle.Derbi maçı izle.Derbi maçı izle canlı olarak izleyin. TRT1 radyodan derbi dinleyinlı izle. bedava lig tv izle. lig tv. lig tv izle. canlı lig tv

Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı izle (Justin Tv izle) GS-FB DERBİ MAÇI CANLI ANLATIM (TIKLAYINIZ)

Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı izle (Justin Tv izle)  DERBİYİ RADYODAN DİNLE (TIKLAYINIZ)

Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı izle (Justin Tv izle) LİG TV CANLI MAÇ İZLE
(TIKLAYINIZ)

Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı izle (Justin Tv izle) DERBİ İLE İLGİLİ SON DAKİKA GELİŞMELERİ (TIKLAYINIZ)

Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı izle (Justin Tv izle)  FENERBAHÇE MARŞI - VİDEO  (TIKLAYINIZ)
Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı izle (Justin Tv izle) GALATASARAY MARŞI - VİDEO 
(TIKLAYINIZ)

Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı izle (Justin Tv izle)  18 MART DERBİSİNİ KİM KAZANIR -ANKETE KATIL
(TIKLAYINIZ)

Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı izle (Justin Tv izle) GALATASARAY FENERBAHÇE DERBİ İSTATİSTİKLERİ ( TIKLAYINIZ )

Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı izle (Justin Tv izle) UNUTULMAZ GALATASARAY FENERBAHÇE DERBİLERİ - FOTO ( TIKLAYINIZ )

Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı izle (Justin Tv izle) MUHTEŞEM DERBİ GEYİKLERİ - FOTO (TIKLAYINIZ)

Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı izle (Justin Tv izle) GALATASARAY FENERBAHÇE UNUTULMAZ PANKARTLAR - FOTO (TIKLAYINIZ)


Sarı-kırmızılı takının sezonun ikinci yarısından itibaren maçlarını oynadığı yeni stat, yarınki dev maçla birlikte ilk derbi maça sahne olacak.14 yıl sonra Cuma günü Galatasaray ile Fenerbahçe, 14 yıl sonra cuma günü maça çıkacak.İki takım cuma günü en son 5 Eylül 1997 tarihinde karşılaştı. Fenerbahçe Stadı'nda oynanan derbiyi Fenerbahçe, Tayfun Korkut, Elvir Boliç ve Okocha'nın golleriyle 3-1 kazandı. Galatasaray'ın tek golünü ise halen teknik direktör Gheorghe Hagi'nin yardımcılığını yapan Tugay Kerimoğlu attı.Türkiye'de ilk 3D maç yayınıGalatasaray-Fenerbahçe derbisi yayıncı kuruluş Lig TV tarafından yeni nesil 3 boyutlu (3D) olarak yayınlanacak.Digitürk, derbiyi canlı 3D yayınlayarak bir ilke imza atacak.Futbolseverler, yeni nesil 3D teknoloji farkıyla Türkiye'de ilk kez bir maç yayını izleyecek. Galatasaray taraftarı desibel rekoru peşindeYarınki derbide “Bir spor stadyumunda tezahürat ile ulaşılan en yüksek ses rekoru” için ölçüm yapılacak.

Guinness World Records tarafından Türkiye'ye gönderilen hakem heyetinin derbide resmi ölçüm yapacağı ifade edildi.Guinness World Records'un resmi kayıtlarına göre, “Bir spor stadyumunda tezahürat ile ulaşılan en yüksek ses rekoru”nun 1 Ekim 2000 tarihinde ABD'nin Colarado eyaletindeki Denver Mile High Stadyumu'nda gerçekleştiği, Denver Broncos ile New England Patroits arasında yapılan ulusal futbol ligi maçında 128.7 desibele ulaşıldığı kaydedildi.

-GALATASARAY PRESTİJ PEŞİNDE-

Lig tarihinin en kötü dönemlerinden birisini geçiren Galatasaray Futbol Takımı, derbi maça prestij açısından büyük önem veriyor. Ligde geride kalan 25 maçta 12 kez yenilen ve bu bakımdan tarihinin en kötü performansını sergileyen sarı-kırmızılı ekip, henüz yenilgi yüzü görmediği Türk Telekom Arena'da oynayacağı ilk derbiyi kazanarak, sezon başından bu yana üzdüğü taraftarlarını biraz olsun sevindirmek amacında. Galatasaray'da derbi maçta sakatlıkları süren Sabri Sarıoğlu ile Serkan Kurtuluş forma giyemeyecek. Ayrıca, Çağlar Birinci'nin de tedavisine devam ediliyor.

TARİHE GEÇECEK MAÇ

Bu akşamki maç, tıpkı 17 Ocak 1907 tarihinde, o zamanki adıyla Papazın Çayırı’nda, oynanan Kadıköy’deki ilk Fenerbahçe-Galatasaray karşılaşması, ya da Ali Sami Yen Stadı’ndaki ilk randevu olan 28 Ağustos 1966 tarihindeki Spor-Toto Kupası maçı kadar tarihsel bir değer de taşıyor. Derbi tarihinde Fenerbahçe filelerine giden ilk Galatasaray golünü ilk maçta Celal İbrahim attı. Ezeli rekabetteki ilk Fenerbahçe golünü ise, sekizinci karşılaşmada yine Kadıköy’de Hasan Kamil Sporel atmıştı. Yarın akşam golsüz bitmemesi durumunda TT Arena’daki ilk golü hangi takımın ve hangi oyuncunun atacağı ise merakla bekleniyor.