Ak Parti Aday Adayı Çavuş‘tan Ggc‘ye Ziyaret

AK Parti Gaziantep milletvekili aday adayı Ali Mustafa Çavuş, Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti‘ni (GGC) ziyaret etti.

GGC Başkanı Abdullah Sabri Kocaman ve cemiyete üye gazetecilerle bir araya gelen Çavuş, aslen Adıyamanlı olduğunu, 17 yıldır ise Kilis, Kahramanmaraş ve Gaziantep‘te Emniyet teşkilatında görev yaptığını belirtti. Görevde bulunduğu süre içerisinde gazetecilerle uyumlu bir çalışma sergilediklerini kaydeden Çavuş, "Gaziantep‘e hizmet etmek için aday oldum. Emniyet teşkilatında ortak akılla, kentte sanayinin güvenli şekilde gelişmesine katkıda bulunmaya çalıştık. Sizler de yaptığımız çalışmaları topluma anlattınız. Gaziantep halkının duası ve desteğiyle bu göreve talip olduk. Bizim sevdamız Türkiye" dedi.

Ekonomiyi bir güvercine benzeten Çavuş, "Ekonomi güvercin misalidir. Güvercin güvenli ortamda çoğalır. Ekonomi de, terör gibi ya da başka olumsuzluk olursa gelişmez. Gaziantep, huzurlu ve güvenli bir şehir. Türkiye de huzurlu ve güvenli bir ülke. Ancak huzurlu ve güvenli olmamızı istemeyenler mutlaka olacaktır. Onun için özellikle gençlerimizi iyi yetiştirmeliyiz" diye konuştu.

GGC Başkanı Abdullah Sabri Kocaman da, Ali Mustafa Çavuş‘un sanki bir basın mensubu gibi yıllarca kentte görev yapan basın mensuplarına yardımcı olduğunu ifade ederek, "Ali Mustafa Çavuş, güvenlikte olduğu gibi halkın takdirini de kazanmış bir insan. Adaylık sürecinde kendisine başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA