Tekvando Salon Turnuvasında Dereceye Giren Sporcular Ödüllendirildi

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesine bağlı Yalıköy beldesinde ilk kez düzenlenen Tekvando Salon Turnuvası‘nda dereceye giren sporcular ödüllendirildi.

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesine bağlı Yalıköy beldesinde ilk kez düzenlenen Tekvando Salon Turnuvası‘nda dereceye giren sporcular ödüllendirildi.

Yalıköy Belediye Gençlik Spor Kulübü ile Vakfıkebirspor Kulübü arasında toplam 40 sporcunun mücadele ettiği turnuvada dereceye giren sporculara madalyaları verildi. Vakfıkebir Yalıköy Belediye Gençlik Spor Kulübü Başkanı Osman Aydın yaptığı açıklamada, “Kulübümüzce yeni bir faaliyet olarak tekvando branşını açtık. Kulüp başkanı olarak bu turnuvanın düzenlenmesindeki en büyük amacımız sporcularımızı maça hazırlamak ve eksiklerimizi görmek." dedi.

Başkan Aydın, turnuvadaki en güzel ve duygusal anın, 10 Ocak‘taki trafik kazasında iki tekvandocu çocuğu E. Özlem ile kardeşi Ümitcan Akagündüz’ü kaybeden Neşe Akagündüz’ün turnuvayı izlemeye gelmesi olduğunu söyledi. Aydın, turnuvada bayanlar 48 kiloda mücadele eden kızı Dilara Akagündüz’ü desteklemesinden dolayı Neşe Akagündüz’e, ayrıca turnuvanın düzenlenmesinde katkıda bulunan Yalıköy Belediye Başkanı Ali Bayram Tanrıverdi’ye teşekkür etti.

Müsabakalarda Vakfıkebirspor Kulübü sporcularından 59 kiloda (siyah 1 dan) Miraç Bitiş, 63 kiloda (siyah 1 dan) Kübra Aydın, 68 kiloda (kırmızı- siyah) Halime Kılıç, 51 kiloda (kırmızı-siyah) Rabia Kuduoğlu, 48 kiloda (kırmızı) Dilara Akagündüz, Vakfıkebir Yalıköy Belediye Gençlik Spor Kulübü sporcularından 29 kiloda (kırmızı-siyah) Samet Güney, 49 kiloda (kırmızı) Ahmet Can Güney, 74 kiloda (yeşil) Yunus Birinci ve 67 kiloda (mavi-kırmızı) Cem Balayır mücadele etti.