Çorlu Belediye Başkanı Baysan, Gazilere 2 Yıllık Çalışmalarını Anlattı

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Muharip Gaziler Derneği üyelerine 2 yıllık çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Muharip Gaziler Derneği üyelerine 2 yıllık çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

Tekirdağ Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Belediye meclis toplantı salonunda Gaziler Derneği üyeleri ve aileleri ile bir araya gelerek, göreve başladığı 2009 ve 2010 yılında yaptığı çalışmaları, 2011 yılında hayata geçirilecek olan projeleri slayt gösterisi eşliğinde anlattı. Başkan Baysan yaptığı konuşmada, ‘‘29 Mart seçiminden önce söz verdiğimiz gibi belediyeyi eski yerine taşıyacağımızın sözünü vermiştik. Yapılan çalışmalar sonucunda binamız modern bir hale geldi. Şu anda binamıza her gün ortalama 2000 insan girip çıkıyor. Halkımız hizmet birimlerimize daha kolay bir şekilde ulaşıyor. Belediyenin Cumhuriyet Meydanına taşınmasına çarşı esnafı memnun çok oldu, onların da işlerine arttı. Halkımızdan aldığımız destekle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Göreve gelmemizden bu yana geçen 2 yıllık süre içerisinde önemli çalışmalara imza attık. Hizmetlerimiz bundan sonra da artarak devam edecek. Bugünkünden çok daha farklı bir Çorlu hayal ediyorum.‘‘ diye konuştu.

Belediye hakkında da bilgiler veren Baysan, ‘‘230 bin nüfuslu Çorlu‘ya 469 kişilik belediye kadromuzla hizmet vermeye çalışıyoruz. Bunun dışında 550 kişi de taşeron firma aracılığı ile hizmet veriyor. Belediye bütçesinin yüzde 23‘ünü personel maaşı olarak veriyoruz.‘‘ dedi.

Başkan Baysan daha önce de dernekler, sivil toplum örgütleri, esnaf ve sanatkar odaları, mühendis odaları, banka yöneticileri ile bilgilendirme toplantısı yapmıştı. Toplantı sonrasında Çorlu Gaziler Derneği Başkanı Burhanettin Binnaz, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan‘ı tebrik ederek fahri üyelik belgesi verdi.