Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Sentetik Çim Sahası Açıldı

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan sentetik çim sahanın açılışı görkemli bir törenle gerçekleşti.

Emniyet Müdürlüğü lojmanları yakınında yapımı bitirilen sentetik çim sahanın açılışına Vali Ramazan Sodan, TPAO Bölge Müdürü Halil Demir, Jandarma Garnizon Komutanı Albay Ali Osman Salık, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Çetingül, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Habip Atasoy, Emniyet Müdürü Mehmet Bilici, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı.

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından reklam karşılığı 106 bin TL, Emniyet müdürlüğü tarafından 20 bin TL olmak üzere toplam 126 bin TL‘ye mal olan sentetik çim sahanın yanında kondisyon spor aletleri de hizmete sunuldu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı‘nın okunmasıyla başlayan törenin açılış konuşmasını yapan Emniyet Müdürü Mehmet Bilici, polisin moral ve motivasyonunu arttırmak, polis halk ilişkilerini güçlendirmek için halkın spor kompleksinden faydalanacağını belirtti.

Bilici, "Sentetik çim sahanın yanında Toplum destekli Büro Amirliği tarafından ‘Sokak Çocuklarının Topluma Kazandırılması‘ projesi kapsamında basketbol ve voleybol sahasının yapılması tasarlanmış ve çalışmalarımız devam etmektedir. Sahamızın yapımına katkıları olan herkese teşekkürlerimizi sunuyorum" dedi.

Vali Ramazan Sodan ise, sentetik çim sahayı polis ve halkın hizmetine sundukları için Emniyet Müdürlüğüne teşekkürlerini ileterek, hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Konuşmalar sonrasında Vali Ramazan Sodan katkılarından dolayı TPAO Bölge Müdürü Halil Demir‘e, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan Müteahhit Ali Varol‘a teşekkür plaketi verdi.

Kurdelesinin kesilmesinin ardından SHÇEK çocuk Erkek Yetiştirme Yurdu öğrencileri ile Zeynep Turgut İlköğretim Okulu mahalli lig futbol takımları arasındaki maç ile açılış yapıldı.

Kaynak: İHA