İclal Yalçın Tutuş, Kahta Ve Samsat İlçelerini Ziyaret Etti

AK Parti Adıyaman milletvekili aday adayı İclal Yalçın Tutuş, Kahta ve Samsat ilçelerini ziyaret ederek bir dizi görüşmelerde bulundu.

İlk olarak Kahta ilçesine giden AK Parti aday adayı İclal Yalçın Tutuş burada AK Parti Kahta İlçe Başkanı Reşat Turanlı ve Belediye Başkanı Yusuf Turanlı‘yla bir araya geldi. Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı‘nın makamında gerçekleşen görüşmede gündeme dair konular ve AK Parti‘nin 2011 genel seçimlerindeki siyaseti konuşuldu.

Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı‘nın yaptığı hizmetleri heyecanla ve sevinçle takip ettiklerini söyleyen İclal Yalçın Tutuş, yapılan hizmetlerin çok güzel ve olumlu olduğunu ifade etti.

AK Parti Kahta İlçe Başkanı Reşat Turanlı‘nın çalışkan ve özverili bir başkan olduğunu kaydeden İclal Yalçın Tutuş, ekip olarak geçen dönemde olduğu gibi bu dönemde de partileri için çalışacaklarını aktardı.

Tutuş konuşmasının devamında," Ben geçen dönem de milletvekili adayı oldum.Partimizin oy potansiyelini arttırmak için çalıştım. Bu dönemde de çalışacağım ama şimdi önemli olan aday olmak. Bu da teşkilatlarla yapacağımız çalışmalar sonucunda mümkün olacaktır" dedi.

Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan‘ın bayan adaylara sıcak baktığını ifade ederek," Adıyaman‘dan bir bayanın bizi mecliste temsil etmesi bizi de mutlu edecektir. Başbakanımız da bayan adaylar konusunda ne kadar hassas olduğunu her fırsatta dile getiriyor. İclal Yalçın Tutuş‘a başarılar diliyorum" diye konuştu.

AK Parti Kahta İlçe Başkanı Reşat Turanlı ise seçim sürecinin her dönemde olduğu gibi bu dönemde de zor olacağını ifade ederek, "Birbirinden iddialı adaylar listelere girmek için çalışacak. Bunu aslında aday adaylarının çalışmaları ve kamuoyunun takdiri belirleyecek. Bizim için bir bayanın mecliste bizi temsil etmesi tabii ki çok önemli bir durum. Umarım bu konuda istediğiniz başarıyı yakalarsınız. Biz teşkilat olarak tüm aday adaylarımızı sahipleneceğiz. Her zaman kendilerine gereken desteği vereceğiz"

şeklinde konuştu.

İclal Yalçın Tutuş daha sonra Samsat ilçesini ziyaret ederek AK Parti İlçe Başkanı Abdulkadir Aslan ve partililerle görüştü. Burada da partililerle sohbet eden İclal Yalçın Tutuş burada yaptığı konuşmada da, 2011 yılında yapılacak olan seçimler için de aday adayı olduğunu ve kendisi aday listesinde aday olsun veya olmasın 5 milletvekili çıkarmak için var gücüyle çalışacağını söyledi.

Tutuş, "Allah nasip eder de meclise girersek, Samsat ilçesi ve bütün Adıyaman‘ın sosyal ve ekonomik olarak kalkınması için var gücümüzle çalışacağız. Bizim yönetim anlayışımızda ‘ben‘ değil, ‘biz‘ kavramı geçerlidir. Halkımızla birlikte ve halktan yana olacak projeler üreterek memleketimize ve vatanımıza hizmet edeceğiz" dedi.

Kaynak: İHA