Küçük Sırlar 31. bölüm fragmanı yayınlandı

Küçük Sırlar 31. bölüm fragmanı izle.Küçük Sırlar 31. bölüm fragmanı Kanal D izle.Küçük Sırlar 31. bölüm fragmanını izlemek için tıklayın...

Küçük Sırlar 31. bölüm fragmanı yayınlandı
Star TV'nin gençlik dizisi Küçük Sırlar'ın 31. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Küçük Sırlar 31. bölümüyle 2 Mart Çarşamba günü Star TV ekranlarında olacak. İşte Küçük Sırlar'ın 31. bölüm fragmanı ve özeti...

Çet ve Cem Aslan, gerdanlığı satacakları esnada polisler tarafından basılırlar. Ayşegül ve Su keyifle onları izlemektedir. Çetin çok geçmeden kendilerini ihbar edenin Ayşegül ve Su olduğunu anlar.

Arzu bar programı için yeterince heyecanlıyken, Biricik onu yatıştırmak yerine iyice hırslandırmaktadır. Bu durum Arzu'yu motive ederken, Ali'nin canını sıkar. Ceyla ise elini çabuk tutup kendine sahte bir sevgili bulmalıdır. Ali'nin Ceyla'yı oyaladığını düşünen Ayşegül, buna daha fazla göz yumamaz ve Ali ile konuşmaya karar verir.

Arzu'nun bar programında Demir ve Müge'yi beraber gören Su harekete geçer. Müge'nin telefonunu masanın üstünden çalar ve telefonu kurcalar. Su sonunda aradığı ipucuna bu sayede ulaşır. Müge'nin de bir sırrı vardır.

Ayşegül Çetin'in tehditlerine aldırmadan, büyük bir zevkle, köşesinde gerdanlık olayından bahseder. Çetin'in derdi Ömer'in gözünde kendini aklamaktır. Bu yüzden Cem Aslan'la bir olup, gerçekleri anlatması için Meriç'i sıkıştırırlar. Meriç onlardan kaçmak için Demir'e sığınır. Olayları öğrenen Demir çok sinirlenir ve olaya el koymaya karar verir. Bu karar herkesin kaderini değiştirecektir.

KÜÇÜK SIRLAR 31. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

TÜM DİZİLERİN FRAGMANLARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN