Türkiye Güney Kore hazırlık maçı ne zaman oynanacak?

Türkiye Güney Kore hazırlık maçı ne zaman oynanacak?. Türkiye Güney Kore hazırlık maçı izle. Türkiye Güney Kore hazırlık maçı izleyin. Türkiye Güney Kore hazırlık maçı izlemek için tıklayınız. İşte Türkiye Güney Kore hazırlık maçı ...

Türkiye Güney Kore hazırlık maçı ne zaman oynanacak?
2012 Avrupa Şampiyonası’na katılmayı hedefleyen A Milli Futbol Takımımızın, Çarşamba günü Güney Kore ile yapacağı hazırlık maçını canlı olarak ekrana getiriyor.

Trabzon’da Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmada Milli Takımızın Teknik Direktörü Guus Hiddink’in eksi takımı G. Kore’ye karşı mücadele edecek millilerimizin tek hedefi gelibiyet.

A Millilerimizin bu heyecan dolu mücadelesi için 9 Şubat Çarşamba günü saat 20.00’de Kanal D ekranlarında yayınlanacak...


Türkiye Güney Kore hazırlık maçı ne zaman oynanacak? MAÇI CANLI İZLEYİN


Türkiye Güney Kore hazırlık maçı ne zaman oynanacak?MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


A Milli Futbol Takımı Trabzon'da

A Milli Futbol Takımı, Güney Kore’yle Trabzon’da oynayacağı hazırlık maçı için bu kente geldi. Her iki takım da Atatürk Hava Limanı’ndan kalkan özel uçakla Trabzon’a birlikte gelilerken, milliler kamp yapacağı otele hareket etti. Hiddink, bugün saat 18.30’da Hüseyin Avni Aker Stadı’nda basın toplantısı düzenleyecek.


Türk Milli Futbol Takımı, yarınki Güney Kore maçını oynayacağı Trabzon'da daha önce (A) milli takımlar seviyesinde 3 kez sahaya çıktı.

Trabzon'da 4. milli maç

Milliler, Bulgaristan ve Gürcistan ile Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yaptığı 2 özel maçı da kazanırken, 2006 Dünya Kupası elemelerinde Gürcistan ile berabere kaldı.

26 Ağustos 1992'de Bulgaristan ile yapılan maçı Hakan Şükür (2) ve Hami Mandıralı'nın golleriyle 3-2 kazanan ay-yıldızlı ekip, Gürcistan'ı da 21 Ağustos 2002'de Arif Erdem, Cihan Haspolatlı ve Nihat Kahveci'nin golleriyle 3-0 mağlup etti.

Türkiye, 4 Eylül 2004 tarihinde Gürcistan ile yaptığı Dünya Kupası Eleme Grubu maçında ise 1-1 berabere kalırken, tek golünü Fatih Tekke attı.

(A) milliler, yaklaşık 6,5 yıl sonra Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadı'nda sahaya çıkacak.