Defne Joy Foster öldü (defne joy foster cenaze töreni)

Defne Jjoy Foster öldü.Defne Jjoy Foster cenaze töreni.Defne Jjoy Foster.Defne Jjoy Foster neden öldü.Defne Jjoy Foster cenazesi.Defne Jjoy Foster eşi.Defne Jjoy Foster otopsi.defne joy cenaze töreni.Defne Jjoy Foster kocası .Defne Jjoy Foster ın cenaze töreni.Defne Jjoy Foster otopsi sonucu.Defne Jjoy Foster cenaze töreni video.Defne Jjoy Foster c

Defne Jjoy Foster öldü.Defne Jjoy Foster cenaze töreni.Defne Jjoy Foster.Defne Jjoy Foster neden öldü.Defne Jjoy Foster cenazesi.Defne Jjoy Foster eşi.Defne Jjoy Foster otopsi.defne joy cenaze töreni.Defne Jjoy Foster kocası .Defne Jjoy Foster ın cenaze töreni.Defne Jjoy Foster otopsi sonucu.Defne Jjoy Foster cenaze töreni video.Defne Jjoy Foster cenaze.

Cenaze töreni sırasında eşinin başından bir an olsun ayrılmayan İlker Yasin Solmaz, "Onu benden almayın" dedi. Kadıköy'de bir arkadaşına ait evde önceki gün ölü bulunan 32 yaşındaki sunucu ve oyuncu Defne Joy Foster, son yolculuğuna uğurlandı. Foster için Zincirlikuyu Camii'nde düzenlenen cenaze törenine dostları akın etti.

Foster'in cenaze törenine annesi Hatice Foster, eşi Yasin Solmaz, dayısı Nejat Nayman, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Acun Ilıcalı, yarışmadaki dans partneri Rick Rose, Eda Taşpınar, Bora Kozanoğlu, Sibel Arna, Saba Tümer, Pascal Nouma, Azra Akın Nilgün Belgün, Emrah, Burcu güneş, Bengü, Metin Arolat, İpek Tanrıyar, Zuhal Topal, Emre Altuğ, Çağla Şıkel, İnci Türkay ve Sema Öztürk gibi çok sayıda oyuncu, sanatçı, yapımcı katıldı. Defne Joy Foster'in Amerika'da olduğu öğrenilen babası ise cenazeye yetişemedi.

Defne Joy Foster öldü (defne joy foster cenaze töreni)

ANNESİ FENALAŞTI
Cenaze törenine ambulansla getirilen Hatice Foster, tekerlekli sandalye ile kızının tabutunun yanına getirilince fenalaştı. Gözyaşları içinde kızını son yolculuğuna uğurlayan anne Foster'ı yakınları teselli etmeye çalıştı. Hatice Foster, tören boyunca gözyaşı döktü.
EŞİ BAYGINLIK GEÇİRDİ
Eşinin cenazesinin başından bir an olsun ayrılmayan İlker Yasin Solmaz'a da arkadaşları destek oldu. Bir ara baygınlık geçiren Solmaz'a, sağlık ekipleri ve yakınları müdahale etti. Solmaz eşinin tabutu başında gelen ve oldukça bitkin olduğu gözlenen Solmaz, başını eşinin tabutuna yasladı ve öptü. Foster'in dayısı Nejat Nayman da, gözyaşları içinde camiye geldi. Nayman, yeğeninin tabutuna "Dayıcığım. Ah benim dürüst çocuğum. Ah benim güzel kızım. Ah sen bizi nasıl bıraktın? " diyerek sarıldı.
Cenaze namazının kılınmasının ardından Foster'in naaşı omuzlar üzerine alındı. Tabutu en önde taşıyan eşi İlker Yasin Solmaz, tabutu omuzlamak isteyenlere gözyaşları içinde "Benden almayın, beni bırakın" dedi. Cenaze namazının ardından göz yaşları içinde Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi.

SANKİ YANIMIZA UĞRADI VE GİTTİ

Tiyatrocu Nilgün Belgün,
EN KÖTÜ GÜNÜM BUGÜN
Çok eskiden beri kendisini ve ailesini tanıyorum. Çocukluğunu da biliyorum. Ayrıca yaklaşık 2 buçuk ay aynı stüdyoda çalıştık. Çok sevdiğim temiz ve iyi kalpli sevecen bir kızdı. Hastalığından haberim yoktu. Bu ani ölümü bizi çok üzdü. En kötü günüm sanıyordum bugün asıl en kötü günüm. Çok gençti. Başımız sağ olsun.
Şarkıcı Emrah
BUR İÇİNDE YATSIN
Sadece Defne'yi çok sevdiğimi söylemek istiyorum; onu çok özleyeceğimizi söylemek istiyorum. Nur içinde yatsın. Allah rahmet eylesin . Defne çok ani çok zamansız öldü. Ama kader böyle.
Menajer Özgür Aras
SON FOTOĞRAFINI BENİMLE ÇEKİLDİ
Öldüğü gece görüştük. Bana sarıldı. Birbirimize birbirimizi çok sevdiğimizi söyledik. Demek ki veda etmiş, çok üzgünüm. Son fotoğrafını benimle çekildi. Bu benim için çok özel bir anı olarak kalacak. Mekanı cennet olsun. Onu hep hatırlayacağız.
Şarkıcı Bengü,
CIVIL CIVIL BİR İNSANDI
Çok tatlı, hayat dolu bir arkadaşımdı. Cıvıl cıvıl bir insandı. Kendisiyle neredeyse yaşıtız. O yüzden de hala öldüğüne inanmakta güçlük çekiyorum. Eminim bütün Türkiye de aynı şeyi düşünüyordur. Hepimize hayatın ne kadar güzel olduğunu hatırlatırdı. Her gördüğümde bana olağanüstü mutluluk veren bir kızdı. Son zamanlarda pek karşılaşamadık ama yine de telefonda görüşüyorduk. Allah'ın takdiri. Herkesin başı sağ olsun.
Şarkıcı Burcu Güneş,
SON MESAJI SEVGİYDİ
Üzüntümü kelimelerle anlatmak çok zor. Hala daha şoktayız. Ölümünü haber aldıktan sonra uzunca bir süre Defne'yi düşündüm. Sanki gitmemiş gibiydi. Yanımıza uğradı gibi hissettim. Onu karşıma aldım. Konuştum. Neden böyle bir şey olduğunu sordum kendimce. Bunu tercih etti diye düşünüyorum. Bu şekilde gitmekte bize verdiği tek mesaj sevgiyi hatırlatmak olabilir. çünkü çok sevgi dolu, hayatı kaygılarla değil de bunları boş vererek yaşamayı öğretti. Bunun için sanki görevlendirilmiş biriydi. En çok da evladına üzüldüm.
DOSTLARI YALNIZ BIRAKMADI
Zincirlikuyu Camii'ndeki cenaze namazına Defne Joy'un "Sihirli Annem" dizisinden rol arkadaşı İnci Türkay, şarkıcı Emrah, Yok Böyle Dans yarışmasından arkadaşları Nilgün Belgün, Metin Arolat, Pascal Nouma, Azra Akın, Eda Taşpınar, Bora Kozanoğlu, Sibel Arna, sunucu Saba Tümer, program yapımcısı Acun Ilıcalı, yarışmadaki dans partneri Rick Rose, yarışmadaki yabancı dansçılar, Çağla Şıkel - Emre Altuğ, şarkıcı Bengü, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ve Defne Joy Foster'ın sevenleri katıldı.

Show TV son kararını verdi

Defne Joj Foster'in ölüm haberi üzerine "Yok Böyle Dans" isimli yarışma programını yayınlayan Show Tv son kararını verdi.Defne Joy Foster'ın ölümünün ardından en çok merak edilen konulardan birisine Superpoligon açıklık getirdi.Show TV yönetimi örnek bir karar aldı ve Acun Ilıcalı ile de görüşen kanal üzücü olayın ardından programı tamamen durdurdu.Yok Böyle Dans'ın bu etabı bu kararla birlikte tamamen yayından kalkmış oldu.

Defne Joy Foster öldü (defne joy foster cenaze töreni) DEFNE JOY FOSTER OTOPSİ SONUCU BELLİ OLDU - TIKLA

Defne Joy Foster öldü (defne joy foster cenaze töreni) DEFNE JOY FOSTER'IN KEREM ALTAN'LA SON GÖRÜNTÜLERİ - VİDEO İZLE

Defne Joy Foster öldü (defne joy foster cenaze töreni) DEFNE JOY FOSTER CENAZE TÖRENİ - VİDEO İZLE

Defne Joy Foster öldü (defne joy foster cenaze töreni)  DEFNE JOY FOSTER CENAZE TÖRENİ - FOTO GALERİ

Defne Joy Foster öldü (defne joy foster cenaze töreni) DEFNE JOY FOSTER'IN ANNESİ FENALAŞTI -
VİDEO İZLE


DEFNEJOY FOSTER'IN SON GÖRÜNTÜLERİ - VİDEO İZLE