AK Parti Kocaeli Milletvekili Işık gözyaşlarına boğuldu

Saadet Partisi(SP) Genel Başkanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın vefatı üzerine Kocaeli il teşkilatına baş sağlığı dilemeye giden AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık gözyaşlarına hakim olmadı.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Işık gözyaşlarına boğuldu
Müşahit toplantısı yapmak için parti binasında toplanmaya başlayan SP’liler Erbakan’ın vefat haberiyle yıkıldı. Birbirlerine sarılıp ağlayan SP’liler, “Hocamız bizi öksüz bıraktı” diyerek gözyaşı döktü, ruhuna Fatiha okudu.

SP‘lileri ilk ziyaret edenler, SP‘den ayrılan HAS Partililer oldu. HAS Partililer, gençlik kollarının kahvaltı programını, vefat haberi üzerine iptal etti. SP‘ye ilk olarak eski SP GİK üyesi ve HAS Parti Yüksek Disiplin Kurulu yedek üyesi Talha Kös, daha sonra SP’de il başkanlığı yapan HAS Parti İl Başkanı Erol Pekcan ve yönetimi, ilçe başkanları ile SP’den ayrılan partililer geldi.

Bir dönem Milli Görüş‘ten ayrılarak AK Parti’ye geçenler de SP’ye gelerek başsağlığında bulundu. AK Parti Kocaeli milletvekilleri Muzaffer Baştopçu ve Fikri Işık, milletvekili aday adayları İlyas Şeker, Zeki Aygün, İzmit Belediye Meclis üyesi İbrahim Elgin ve AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek SP’ye gelerek taziyede bulundu.
1999 yerel seçimlerinde Fazilet Partisi‘nin Hereke Belde Belediye Başkan adayı olan Fikri Işık ise duygu dolu anlar yaşadı. Işık, Erbakan’ın vefatından duyduğu derin üzüntüden dolayı konuşamadı.