Kurtlar Vadisi Pusu 112.bölüm izle (Polat pusuya düştü)

Kurtlar Vadisi Pusu'nun 112. bölümünde neler yaşanacak? Abdülhey düştüğü tuzaktan nasıl kurtulacak? Polat ve Memati, Ulubey'in baskınına uğrayan Zaza Dayı'ya yardım edebilecek mi? İşte Kurtlar Vadisi Pusu'nun 112.yeni bölüm fragmanı ve özeti.

Kurtlar Vadisi Pusu'nun 112. bölümünde neler yaşanacak? Abdülhey düştüğü tuzaktan nasıl kurtulacak? Polat ve Memati, Ulubey'in baskınına uğrayan Zaza Dayı'ya yardım edebilecek mi? İşte Kurtlar Vadisi Pusu'nun 112.yeni bölüm fragmanı ve özeti. Kurtlar Vadisi Pusu’nun dün akşam yayınlanan yeni bölümünde akıllara takılan sorular cevabını buldu. İşçilerle birlikte grev yapan Zaza, Ersoy Ulubey’in baskınına uğradı. Çıkan çatışmada Cevher ve İmdat vuruldu. Zaza’nın sağ kolu Cevher, Ulubey tarafından kaçırıldı.

SUİKASTÇİ ARKADAŞI ÇIKTI

Ersoy Ulubey’in emriyle İstanbul’a gelen itirafçı Hamit, Abdühey’in yakın arkadaşı çıktı. İki eski dava arkadaşı Polat ve Ulubey arasında sulh sağlamak için anlaşma yaptı. Plana göre Polat ve Ulubey tarafsız bir yerde buluşacak ve birbirlerinin işlerine karışmayacaklarına dair anlaşma yapacaktı…

POLAT’IN PLANI TUTMADI

Abdühey’i bu plana inandırıp Ulubey’i Memati’ye öldürtmeyi planlayan Polat,kendisini büyük bir pusunun içinde buldu …

Buluşma yerine gitmeyen istihbaratçı Ulubey, Hizbullahçı teröristleri olay yerine yolladı. Polat, Abdülhey ve Hamit çatışmanın ortasında kaldı…

İşte o anlar…

BEYAZ GAZETE

Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni bölüm özeti... Vadi'nin yeni bölümünde hasta yatağından kalkan Ersoy Ulubey, ilk iş olarak sendika başkanını rehin alan ve işçilerle birlikte grev yapan Zaza ve adamlarına kurşun yağdırdı. Çıkan çatışmada Zaza'nın sağ kolu Cevher vuruldu...  Ulubey'in baskınıyla neye uğradığını şaşıran Zaza, Memati'den yardım istedi... Çatışma yerine gelen Polat, Memati ve Abdülhey, Zaza'yı bulamadı...  Kurtlar Vadisi Pusu'nun neşe kaynağı Zaza öldü mü, yoksa İstihbaratçı Ersoy Ulubey Zaza ve adamlarını kaçırdı mı? İşte Kurtlar Vadisi Pusu'nun nefes kesen yeni bölüm fragmanı...Kurtlar Vadisi Pusu,112. yeni bölümüyle bu akşam ATV ekranlarında olacak.