Fenerbahçe Kayserispor maçı ne zaman oynanacak?

Fenerbahçe Kayserispor maçı. Fenerbahçe Kayserispor maçı ne zaman oynanacak?. Fenerbahçe Kayserispor maçı izle. Fenerbahçe Kayserispor maçı izleyin. Fenerbahçe Kayserispor maçı izlemek için tıklayınız. İşte Fenerbahçe Kayserispor maçı...

Fenerbahçe Kayserispor maçı ne zaman oynanacak?
Fenerbahçe Kayserispor maçı ne zaman oynanacak?
Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Fenerbahçe evinde Kayserispor'u ağırlıyor. Fenerbahçe Kayserispor maçı 14 Şubat Pazartesi günü Lig tv ekranlarından naklen yayınlanacak.

Kayserispor, Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarını son sürat sürdürüyor.
Fenerbahçe Kayserispor maçı ne zaman oynanacak?MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Fenerbahçe Kayserispor maçı ne zaman oynanacak?LİG TV CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Fenerbahçe Kayserispor maçı ne zaman oynanacak?MAÇI CANLI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


Kayserispor, Pazartesi günü oynayacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarını tam gaz sürdürüyor.

Kayserispor, ilk devre Kadir Has Stadı'nda 2-0 mağlup etmeyi başardığı Fenerbahçe'yi bu kez Şükrü Saraçoğlu'nda yenmenin hesaplarını yapıyor. Serdar Kesimal, Hasan Ali Kaldırım, Volkan Babacan, Furkan Özçal, Abdullah Durak Nordin Amrabat, ve Amisulashvili gibi Milli takımlara giden oyuncular Kayseri'ye dönerek çalışmalara katıldı.

Teknik heyet, milli oyuncuların dönmesiyle birlikte bugünden itibaren Fenerbahçe maçının taktiği üzerinde durup Şükrü Saraçoğlu'nda nasıl oynamaları gerektiği konusunda uyarılarda bulunacak. Diğer yandan sakatlıkları tam anlamıyla geçmeyen kaleci Souleymanou ve kaptan Mehmet Eren'in durumları maç saatinde belli olacak.

"ÜÇ PUAN İÇİN SAVAŞACAĞIZ"

Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, İstanbul'a 3 puan için gideceklerini ve bunu başaracak gücü sahip olduklarını söyledi. Zirve yarışından kopmamak için Fenerbahçe maçının çok önemli olduğunu vurgulayan Hurma, “ zirvedeki takımın mücadelesi her zaman zor geçer. Fenerbahçe ile oynayacağımız maç bizim olduğu kadar onlar içinde çok önemli. Haftalardır mağlup olmayan, haftalardır çıkış içinde olan iki takımın mücadelesi olacak. Eksiklerimiz var ama bunlar bahane olamaz. Elimizden geleni yapıp iyi bir sonuçla Kayseri'ye dönmek istiyoruz” dedi.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında kendi sahasında oynayacağı Kayserispor maçının hazırlıklarına, akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla devam etti.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde saat 17.00'de başlayan antrenman 1,5 saat sürdü. Koşu, ısınma ve koordinasyon çalışması ile başlayan antrenman, dar alanda yapılan pas organizasyonlarının ardından yine dar alanda yapılan çift kale maçlarla tamamlandı. Öğle saatlerinde A Milli Takım kampından dönerek Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'ne gelen, Emre Belözoğlu, Gökhan Gönül,Volkan Demirel ile Mert Günok burada yaptıkları rejenarasyon çalışmasının ardından akşam saatlerinde yapılan antrenmana katılmadılar. Henüz milli takımlarının kampından dönmeyen Mamadou Niang, Issiar Dia, Joseph Yobo, Miroslav Stoch ve Andre Santos ile kasık bölgesinde ağrıları bulunan Semih Şentürk antrenmana katılmadı. Uğur Boral ise tesislerde yaptığı ayrı bir çalışmayla antrenmanıtamamladı.Sarı-lacivertli takım, yarın Can Bartu Tesisleri'nde basın mensuplarına açık yapacağı antrenmanla Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdürecek.