Osmangazi Belediyesi, Sanayici İle İşbirliğine Gidiyor

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, ilçede faaliyet gösteren sanayicilerle yakın işbirliği içinde olduklarını belirterek, her alanda ortak proje geliştirmek istediklerini söyledi.

Osmangazi Belediyesi, Sanayici İle İşbirliğine Gidiyor

Mustafa Dündar, Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyetlerini sürdüren Er Metal Otomotiv Sanayi AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Gülener’i ziyaret etti. Fabrikayı gezerek incelemelerde bulunan Başkan Dündar, sanayicilerin ve yatırımın önünü açma noktasında belediye olarak ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini kaydetti.
Belediye olarak Osmangazi’yi sağlıklı ve yaşanabilir bir ilçe olarak geleceğe taşımak için toplumun her kesimiyle irtibat içerisinde olduklarını anlatan, gerek sanayici işadamları, gerek sivil toplum örgütleri ve gerekse de birebir halkla buluşarak hem ihtiyaçları belirleyip ona göre adım attıklarını hem de yatırımlar noktasında her kesimin görüşünü aldıklarını kaydetti.
Otomotiv sektörünün Bursa’nın can damarlarından biri olduğuna dikkati çeken Başkan Dündar, özellikle otomotiv yan sanayinde üretim yapan birçok fabrikanın Osmangazi’de faaliyet gösterdiğini kaydetti. Sanayicinin ihtiyaçları doğrultusunda Osmangazi Belediyesi’nin de üzerine düşeni yapmaya çalıştığını anlatan Dündar, özellikle istihdam ve eğitim noktasında işbirliğine her zaman açık olduklarını vurguladı.
Er Metal Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Gülener de Başkan Dündar’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın çağdaş belediyecilik anlayışının Osmangazi’yi her geçen gün daha modern bir kente dönüştürdüğünü anlatan Gülener, özellikle eğitim noktasında belediye ile işbirliğine gitmek istediklerini kaydetti.
Belediye ile her alanda ortak projeler üretmeye hazır olduklarının da altını çizen Gülener, pozitif yaklaşımları nedeniyle Dündar’a teşekkür etti.