Ak Parti Yerköy İlçe Başkanı Yavuz'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Geçtiğimiz hafta AK Parti Yozgat Yerköy İlçe Başkanlığı`na seçilen Ahmet Yavuz`a, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yerköy İlçe başkanları hayırlı olsun ziyaretinde bulundular
CHP Yerköy İlçe Başkanı Sancak Yılmaz ve MHP İlçe Başkanı Aslan Bozkurt, geçtiğimiz hafta düzenlenen ilçe başkanlığı seçiminde AK Parti Yerköy İlçe Başkanlığı`na seçilen Ahmet Yavuz`u ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Ziyarette, CHP İlçe Başkanı Sancak Yılmaz, Yerköy için yapılacak her olumlu çalışmada tüm güçleriyle yanlarında olacaklarını söyledi. Yerköy için üretilecek projeler ve yapılacak çalışmalarda iktidar partisinin lokomotif güç olacağını belirten Yılmaz, "Sizin işiniz bizlerden daha da zor çünkü siz iktidar partisiniz. Sizin ters giden uygun olmayan yanlış işlerinizde de sizleri uyarmak karşı çıkmak da bizim görevimiz olacaktır. Muhalefet icraat yapma makamı değil, muhalefet destek olma ve uyarma görevi vardır. Sizinle 10 senedir beraber çalışıyoruz sizin samimiyetinizden ve hizmet heyecanınızdan kesinlikle şüphem yok. İlçemizle ilgili faydalı işlerinizde size tam destek vereceğime söz veriyorum. Olumsuz işlerinizde de takipçiniz olduğumu ve tüm gücümle de eleştirme ve uyarma görevimiz, acımasızca yapacağımızı belirtmek isterim." dediAK Parti Yerköy İlçe Başkanı Ahmet Yavuz da ziyaretlerinden dolayı CHP ve MHP İlçe Başkanlarına teşekkür ederek, Yerköy ilçesine en iyi hizmeti vermek için gayret edeceklerini söyledi.
Kaynak: İHA