Bitlisli Kadınlardan Kadın Vali Yardımcısına Teşekkür

Bitlis Kadınları Koruma ve Kaynaştırma Derneği Başkanı Hatıra Serkehni ve üyeleri, Bitlis Vali Yardımcısı Sibel Tursun`u ziyaret ederek kendilerine verdiği destekten ötürü teşekkür etti.

Bitlisli Kadınlardan Kadın Vali Yardımcısına Teşekkür
Vali Yardımcısı Sibel Tursun, Kadınları Koruma ve Kaynaştırma Derneği Başkanı ve üyelerinin, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı`nın (SYDV) yapmış olduğu faaliyetlere maddi ve manevi desteklerde bulunduğunu söyledi. Tursun, Dernek Başkanı Hatıra Serkehni`nin yaptığı yardımlardan kimsenin haberinin bile olmadığını ifade ederek, "Vatandaşlara sadece vakfı imkanlarıyla yardım yapmıyoruz. Böyle sivil toplum kuruluşlarımız da maddi ve manevi katkılar sunuyor. Yapılan faaliyetlere sundukları desteklerdendolayı, Kadınları Koruma ve Kaynaştırma Derneği Başkanı Hatıra Serkehni`ye hem Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü hem de SYDV adına teşekkür ediyorum. Yürüttükleri faaliyetlerden dolayı ben de kendisine bir plaket takdim etmek istiyorum" şeklinde konuştu.

Kadınları Koruma ve Kaynaştırma Derneği Başkanı Serkehni ise, Bitlis`te ilk defa bir kadın vali yardımcısının görev yapmasından dolayı mutlu olduklarını kaydetti

Vali yardımcısının kadın olmasından dolayı çalışmalarını daha rahat bir şekilde yürüttüklerini kaydeden Serkehni, ``İlk defa ilimizde bir bayan vali yardımcısının olması bizi gururlandırıyor. Valimizin her zaman yanımızda olması ve sürekli bize destek sunmasından dolayı kendisine teşekkür ediyorum`` dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Serkehni, Vali Yardımcısı Tursun`a içinde resminin bulunduğu bir duvar saati, Tursun da Serkehni`ye bir plaket verdi

Kaynak: İHA