Alkolün Dozunu Kaçırınca Hastanelik Oldular

Edirne`de, yılbaşı kutlamalarında aşırı alkol aldıkları için rahatsızlanan şahıslar hastanelere kaldırıldı.

Alkolün Dozunu Kaçırınca Hastanelik Oldular
Vatandaşların bir bölümü evlerinde, bazıları da özel mekanlarda veya çarşı merkezlerindeki kalabalıklar arasında yeni yıla girmeyi tercih etti. Alkol kullanımına bağlı olarak çok sayıda kavga, yaralama ve trafik kazaları meydana geldi. Bu nedenle 112 sağlık ekipleri olaydan olaya koşmak zorunda kaldı. Yaralananlar ve alkolün dozunu kaçıranlar hastanelere kaldırıldı.
Edirne`de yeni yılın ilk trafik kazası Migros Kavşağı`nda meydana geldi. Tayfun Keskin`nin kullandığı 39 SS 648 plakalı otomobil elektrik direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle telleri kopan direk devrildi. Kentin iki önemli mahallesi yeni yılın ilk saatlerini karanlıkta geçirmek zorunda kaldı.
Bir başka kaza da Kıyık Caddesi Tophane bayırında gerçekleşti. O.K`nın kullandığı 22 ER 406 plakalı araç, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce kaldırıma ardından da ara refüje çarptı. Çarpmanın etkisiyle hurdaya dönen araçta Y.G, S.G ve O.Ç yaralandı. Yaralılar ambulansla Edirne Devlet Hastanesi`ne kaldırıldı. Sürücünün 170 promil alkollü olduğu öğrenildi.