Kamyonet çarptı, kalkıp annesine sarıldı

Ordu'da ilginç bir kaza meydana geldi. Güvenlik kamerasına takılan görüntülerde, kamyonetin çarptığı çocuk bir şey olmamış gibi yerden kalkıyor ve annesine sarılıyor.

Kamyonet çarptı, kalkıp annesine sarıldı
Nerdeyse her gün ölümlü bir trafik kazasının olduğu Ordu’da 11 Aralık Pazar günü Eskipazar Sapağı'nda meydana gelen bir trafik kazasında güvenlik kamerasına takılan görüntülerde, kamyonetin çarptığı çocuk bir şey olmamış gibi yerden kalkıyor ve annesine sarılıyor.

Ordu Merkez Eskipazar Köyü Sapağı'nda 11 Aralık’ta meydana gelen kaza güvenlik kamerasına yansıdı. Ordu'da son zamanlarda giderek artan trafik kazaları, çoğu zaman yaralanmayla kimi zaman da ölümle sonuçlanıyor. Ancak 11 Aralık günü bir arabanın çarptığı küçük çocuğun yerden kalkıp annesine sarıldığı kaza, çevrede bulunan iş yerlerinin güvenlik kameralarına takıldı.

Eskipazar Köyü Sapağı’nda anne ve oğlu bir yolcu minibüsünden iniyor. Yolcu minibüsünün ayrılmasından hemen sonra yolun karşısına geçmek isteye anne ve oğul, gelen aracı fark edemiyor. Çocuk aracı son anda fark etse de panik haliyle hangi tarafa kaçacağını şaşırıyor ve araçtan kurtulamıyor. Anne ise şok halinde hiç birşey yapamadan donakalıyor. Çarpmanın etkisiyle yol kenarındaki iş yerinin mermerlerine savrulan çocuksa bir süre yerde kalıyor. Kaza sonrasında düştüğü yerden bir anda kalkan çocuk koşarak annesine sarılıyor. Anne-oğulun sarılması ise bir anlığına da olsa herkese her şeyi unutturuyor. Kaza sonrasında şoförün girdiği şok hali de kameralara saniye saniye yansıdı. Çocuk, kazadan yara almadan kurtuldu. Bir süre sonra olay yerine gelen jandarma olaya el koydu. İddialara göre şoförün ehliyetsiz olduğu belirtildi.