Barcelona L'Hospitalet Live'ye gol oldu yağdı (Barça maçı golleri izle)

Barcelona L'Hospitalet maçı dün akşam oynandı. Barcelona L'Hospitalet maçı 9-0 sonuçladı. Barcelona L'Hospitalet TRT 3'ten canlı olarak yayınlandı. Barcelona L'Hospitalet maçı Nou Camp'ta oynandı. Barcelona L'Hospitalet'e golleri sıraldı. İlk maçta rakibini 1-0'lık skorla geçen Barcelona evinde rakibini gole boğdu. İşte goller...

Barcelona L'Hospitalet Live'ye gol oldu yağdı (Barça maçı golleri izle)
Barcelona L'Hospitalet maçı dün akşam oynandı. Barcelona L'Hospitalet maçı 9-0 sonuçladı. Barcelona L'Hospitalet TRT 3'ten canlı olarak yayınlandı. Barcelona L'Hospitalet maçı Nou Camp'ta oynandı. Barcelona L'Hospitalet'e golleri sıraldı. İlk maçta rakibini 1-0'lık skorla geçen Barcelona evinde rakibini gole boğdu. Barcelona L'Hospitalet golleri BeyazGazete.com'da. İşte Barcelona L'Hospitalet maçı golleri ve özeti...

İspanya Kral Kupası 4. turunda geçtiğimiz günlerde Dünya Kulüpler Şampiyonası'nı müzesine götüren Barcelona, ilk maçta 1-0 yendiği L'Hospitalet'i konuk etti.

Barcelona L'Hospitalet Live'ye gol oldu yağdı (Barça maçı golleri izle)

Barcelona Başkanı Sandro Rosell, 4-0'lık Dünya Kulüpler Kupası zaferinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Katalan ekibini 'dünya tarihindeki en iyi takım' olarak tanımladı.

Dünkü (Pazar) maçta Lionel Messi ve Xavi'yle Cesc Fabregas'ın golleriyle Barcelona, Santos'u 4-0 yenerek dünya şampiyonu olmuş ve bu sezon Avrupa Süper Kupası ile İspanya Süper Kupası'ndan sonra üçüncü kupasını kazanmıştı.

Maçtan sonra kulübünün resmi internet sitesine konuşan Rosell, konuyla alakalı olarak "Pep Guardiola'nın takımı muhtemelen dünya tarihindeki en iyi takım. Pas yapmaları, oynamaları, savunmaları sıra dışı. Muhteşem bir futbol oynuyorlar. En yukarı çıkmak zor, ama daha zoru orada kalmak. Bu takım da bunu yapıyor. Şu an bunun keyfini çıkarmalıyız." ifadelerini kullandı.

"Bu takımın kazandığı kupalar, bundan önce kazandıklarımıza yetişiyor." diyen Rosell, sözlerine "Bu sezon, geri kalan zamanlarda ne olursa olsun iyi geçecek. Eğer daha fazla kupa kazanırsak, daha da mükemmel olacak." ifadeleriyle devam etti.

Barcelona bir sonraki maçını 22 Aralık'ta Kral Kupası'nda L'Hospitalet'le oynayacak.

Barcelona L'Hospitalet Live'ye gol oldu yağdı (Barça maçı golleri izle)