Pazarcık'ta Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası'nın Şubesi Açıldı

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde Sanayi ve Ticaret Odası`nın şubesi ve Pazarcık Narlı İşadamları Derneği`nin açılışı yapıldı.

Pazarcık'ta Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası'nın Şubesi Açıldı

Pazarcık Fatih Mahallesi 12 Eylül Caddesi`ndeki Ticaret ve Sanayi Odası şubesinin açılışına Vali Şükrü Kocatepe, Milletvekili Durdu Özpolat, Gaziantep Milletvekili Ali Serindağ, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl Jandarma Alay Komutanı Albay İsmail Cömert, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kemal Karaküçük, Pazarcık Belediye Başkanı Kamil Dalkara, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Sanayi ve Ticaret Odası Pazarcık Şubesi ile Pazarcık ve Narlı İşadamları Derneği Başkanı İsmail Dizlek, ilçeye 50 km yakınlıkta olan ilçenin gelişmesi için işadamlarından ilçeye yatırım yapmaları çağrısında bulundu. Pazarcık`ta işadamlarının yaptığı yatırımlar sayesinde ilçenin kalkınmada üst sıralara yükseldiğini belirten Dizlek, Pazarcık ve civarında bulunan fabrikaların yapacağı projeler sayesinde maddi sıkıntıdan kurtulacaklarını söyledi. Dizlek, ilçeye açılan oda şubesi dolayısı ile firma sahiplerinin il merkezine kadar giderek resmi işlemleri için yorulmalarına gerek olmadığını sözlerine ekledi.

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kemal Karaküçük, açılışı yapılan oda şubesi ile onur duyduklarını belirterek, odanın Pazarcık ilçesindeki esnaflara lokomotif olacağını kaydetti.