Fenerbahçe Trabzonspor maçı ne zaman (FB-TS maçını kim kazanır)

Fenerbahçe Trabzonspor maçı ne zaman. Fenerbahçe Trabzonspor maçı hangi kanalda. Fenerbahçe Trabzonspor maçı Lig TV'den canlı yayınlanacak. Fenerbahçe Trabzonspor maçı saat 19:00'da. Fenerbahçe Trabzonspor maçı hazırlıklarını dün akşam gerçekleştireceği antrenmanla tamamladı. İşte Fenerbahçe Trabzonspor maçı detayları..

Fenerbahçe Trabzonspor maçı ne zaman (FB-TS maçını kim kazanır)
Fenerbahçe Trabzonspor maçı ne zaman. Fenerbahçe Trabzonspor maçı hangi kanalda. Fenerbahçe Trabzonspor maçı Lig TV'den canlı yayınlanacak. Fenerbahçe Trabzonspor maçı saat 19:00'da. Fenerbahçe Trabzonspor maçı hazırlıklarını dün akşam gerçekleştireceği antrenmanla tamamladı. Fenerbahçe Trabzonspor maçı Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda oynanacak. Fenerbahçe Trabzonspor maçını Çüneyt Çakır yönetecek. İşte Fenerbahçe Trabzonspor maçı detayları..

Bir maçtan fazlası

Geçen sezon amansız bir şampiyonluk yarışına giren Fenerbahçe ile Trabzonspor kozlarını Kadıköy'de paylaşıyor.

Galatasaray yenilgisinin ardından deplasmanda Bursaspor'u 2-0 yenerek moral bulan sarı-lacivertliler, sarı kırmızılılar ile puanlarını yeniden eşitlemek için sahadan galibiyetle ayrılmayı planlıyor. Son galibiyetni 6 Kasım'da alan Trabzonspor ise dev maçı kazanıp zirve yarışında yeniden söz sahibi olmak istiyor.

Fenerbahçe'de zorlu sınav öncesi sakat olan Sezer Öztürk dışında önemli bir eksik bulunmuyor.

Kadıköy'de bileği bükülmüyor
Trabzonspor'u Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda ağırlayacak olan sarı-lacivertlilerin, Kadıköy'de 30 maçtır bileği bükülmüyor.

Kendi sahasında son mağlubiyetini 2009-2010 sezonunun 22. haftasında, 22 Şubat 2010'da Bursaspor'a karşı 3-2'lik skorla alan sarı-lacivertli ekip, bu tarihten sonra çıktığı 30 lig maçının 24'ünü kazandı, 6 da beraberlik aldı, hiç yenilmedi.

Sorunlar çözüldü
Bursaspor maçında sahada Cristian ve Emre Belözoğlu'nun tartışmasının ardından başlayan ve soyunma odasında da Emre ile teknik direktör Aykut Kocaman'ın tartışmasıyla devam eden olaylar, Trabzonspor maçı öncesi moralleri bozmuştu. Ancak, hafta içinde Emre Belözoğlu'nun özür dilemesi, Kocaman'ın da özrü kabul etmesi ve antrenman öncesi yapılan toplantıda Kocaman, Emre ve kaptan Alex'in konuşmalarıyla sorun çözülünce, sarı-lacivertliler dev maç öncesi galibiyet için kenetlendi.

Ligde 3'er kartı bulunan Emre Belözoğlu ve Ziegler, Trabzonspor maçında sarı kart görürlerse, cezalı duruma düşecek ve ilk yarının son haftasındaki Medical Park Antalyaspor karşılaşmasında oynayamayacak.

Zokora yok
Trabzonspor'da , kart cezalısı Zokora ile uzun süredir sakatlıkları bulunan Vittek ve Tayfun Fenerbahçe maçında forma giymeyecek. Gençlerbirliği maçında burnu kırılan Giray ve hafif sakatlıkları bulunan Alanzinho ile Glowacki ise İstanbul'a getirildi.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak Fenerbahçe-Trabzonspor karşılaşmasını hakem Cüneyt Çakır yönetecek.

Fenerbahçe Trabzonspor maçı ne zaman (FB-TS maçını kim kazanır)

FENERBAHÇE-TRABZONSPOR
STAT: Şükrü Saracoğlu
HAKEM: Cüneyt Çakır
YAYIN: Lig TV
SAAT: 19.00

FENERBAHÇE
: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Serdar Kesimal, Yobo, Ziegler, Mehmet Topuz, Selçuk Şahin, Emre Belözoğlu, Stoch, Alex, Semih
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

TRABZONSPOR: Tolga, Cech, Giray, Glowacki, Celutska, Colman, Adrian, Serkan, Volkan, Halil, Burak
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

LİG TV