Fakir Öğrenciler ve Depremzedeler İçin Kermes Düzenlendi

Mersin`in Anamur ilçesinde Bahar Eğitim Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından fakir öğrenciler ve Van depreminde zarar gören vatandaşlar için kermes düzenlendi.


Kaymakam Cemil Aksak, Belediye Başkanı Mehmet Türe, Emniyet Müdürü Fuat Tuğluoğlu ve Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Yıldırım kermesi ziyaret ederek alışveriş yaptılar.

Sackan kavşağında açılan kermeste fedakar ev hanımlarının yaptığı ürünler satıldı. Ayrıca ev hanımlarının yaptığı farklı yemek yarışmaları da kermese ayrı bir renk kattı.

Dernek Başkanı Ümmühan Kurtulgan, kermesten elde edilen gelirin bin liralık kısmının Van depreminde zarar gören vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla Kimse Yok mu Derneğinin hesabına yatırıldığını söyledi.

Kurtulgan, kermes geliriyle fakir öğrencilere burs imkanı sağladıklarını belirterek, kendilerine destek olanlara teşekkür etti.