Ak Parti Kazan İlçe Başkanlığı'na İsmail Akkaya Yeniden Seçildi

AK Parti Kazan ilçe teşkilatı 4.

Ak Parti Kazan İlçe Başkanlığı'na İsmail Akkaya Yeniden Seçildi
Olağan Kongresi yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Kongreye, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek, AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan, AK Parti Ankara Milletvekillerinden Ahmet İyimaya, Emrullah İşler, Cevdet Erdöl ve Nurdan Şanlı, Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, AK Parti İl Başkan Yardımcıları ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birçok partili katıldı.

Kongre, Divan heyeti başkanlığına AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Samir Altunkaynak, İl Yönetim Kurulu üyesi Nazife Bozkurt ve Kazan İlçe Gençlik Kolları Başkanı M.İlhan Bitik’in seçilmesiyle başladı. Kongrede, AK Parti Kazan İlçe Başkanı İsmail Akkaya, AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan, Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek birer konuşma yaptı.

AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan yaptığı konuşmada, siyasetin tek referansının millet iradesi olarak görülmesi gerektiğini kaydederek, egemenliğin kayıtsız ve şartsız millet iradesi olduğunu belirtti. AK Parti olarak 10 yıla büyük başarı ve zaferler sığdırıldığını ifade eden Alparslan, "En önemli referansımız millettir. Sizlerin bu samimiyeti ve azmiyle daha nice 10 yıllara hizmetlerimizi sığdıracağız." dedi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek de AK Parti’de ilk günkü heyecanının hala devam ettiğini belirterek, "Referandumla milletin hakkı tekrar millete verildi. Birilerinin kayıt dışı siyasetine dur denildi. Ülkelerin uluslar arası arenadaki duruşu, milletten aldığı güçle doğru orantılıdır." diye konuştu. Tek adayla gidilen kongrede, AK Parti Kazan İlçe Başkanlığı’na İsmail Akkaya tekrar seçildi.