Kent Konseyi 2012-2013 Yılları Gaziantep'in Vizyon Projelerini Ele Aldı

Gaziantep Kent Konseyi, Büyükşehir Belediyesi`nin ev sahipliğinde "2012-2013 Yılları Gaziantep`in Vizyon Projeleri" konulu istişare toplantısını yaptı.

Kent Konseyi 2012-2013 Yılları Gaziantep'in Vizyon Projelerini Ele Aldı
Büyükşehir Belediyesi Meclis salonunda düzenlenen toplantı, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı`nın okunmasının ardından başladı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey`in katılımlarıyla gerçekleşen toplantıda 2012-2013 yıllarında yapılacak projeler ile ilgili görüşler ele alındı. Başkan Güzelbey, Büyükşehir Belediyesi Meclis salonunda gerçekleşen toplantıda konsey üyelerine önemli projelerini açıkladı. Toplantıda bir konuşma yapan Başkan Güzelbey, "Bazı işleri belediye olarak bizlerin tek başına yapması mümkün değil. Bu sebeple mutlaka İl Özel İdaresi, Valilik ve ilçe belediyelerle ortak bir çalışma yapıyoruz.Bunu yaparken de, ortak düşünce gurubuna ihtiyaç hasıl oluyor. Son toplantımızda da böyle bir sorun çıktı. Denildi ki, her belediye, Valilik ve kent konseyi bir temsilci versin böylece çalışma gurubu oluşturalım. Çalışma gurubunun yönettiği ortamda biz bu projeleri gerçekleştirelim. Şehrimizde büyük bir gelişme ve hızlı büyüme var. Bunu sadece biz söylemiyoruz" dedi. Başkan Güzelbey, konuşmasının ardından göreve geldiği süre içinde yaptığı projeleri tanıtırken, 2012-2013 yıllarında yapacağı projeler hakkında da bilgi verdi. Gaziantep`in gelişimi noktasında planladığı birçok projeyi kent konseyi üyeleriyle paylaşan Başkan Güzelbey, projelerin gerçekleşmesi için destek istedi. Başkan Güzelbey, sunumunun ardından kent konseyi üyelerinin ve katılımcıların sorularını yanıtladı. Programa, Gaziantep Vali Yardımcısı Cemalettin Özdemir, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Yavuz Coşkun, Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Mustafa Çavuş, kent konseyi üyeleri ve çok sayıda sivil toplum kuruluş temsilcileri katıldı.
Kaynak: İHA