Ayvalık Atletizm Kulübü Sporcuları Yemekte Buluştu

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinin adını atletizmde elde ettikleri dev başarılarla sadece ülke genelinde değil, Avrupa ve Balkanlarda duyurmasıyla tanınan Ayvalık Atletizm Kulübü’nün genç sporcuları önceki akşam düzenlenen yemekte Cunda Adası’ndaki bir restoranda buluştu.

Ayvalık Atletizm Kulübü Sporcuları Yemekte Buluştu
Ayvalık Atletizm Kulübü Başkanı Sabahattin Tatar’ın öncülüğünde düzenlenen alkolsüz yemekte, kulübün 30 genç sporcusu kısa bir süre önce ani kalp krizi sonrasında babasını kaybeden takım arkadaşları Özgür Ozan Pamuk’a moral vermeye çalıştılar. Düzenledikleri gece ile genç sporcularını bir araya getirmeyi amaçladıklarını kaydeden Ayvalık Atletizm Kulübü Başkanı Sabahattin Tatar, “Kulübümüze gönülden destek veren sevgili dostlarımızın katkılarıyla düzenlediğimiz bu gecede hem sporcularımızı bir araya getirip kaynaştırmayı hem de çok sevdiğimiz arkadaşımız, kulübümüze desteğini hiçbir zaman esirgemeyen İsmail Pamuk’un aniden ebediyete intikal etmesi nedeniyle O’nun oğlu olan sporcumuz Özgür Ozan Pamuk’a bir nebze olsun moral verebilmek istedik” dedi.

Kulüp olarak büyük bir aile olduklarını vurgulayan Tatar, “Yakaladığımız bu sinerjiyle atletizmde dünya cenneti Ayvalık’ın sesini yarış kulvarlarında sürdürecek ve tüm olanaksızlıklara rağmen bu alanda başarılarımıza yenilerini eklemeyi sürdüreceğiz” dedi. Tatar’ın, kendilerini en iyi şekilde ağırlayan Cunda-Hicaz Cafe Restoran işletmecilerine de teşekkür etmeyi ihmal etmedi.
Kaynak: İHA