İvana Sert Osmanlı Sultanı, Vahe Kılıçarslan padişah oldu

3.Bijoux Expo Turkey 2011 Bijuteri ve Aksesuar fuarı birbirinden göz alıcı takı tasarımları ve renkli bijuteri ürünleri ile moda takipçilerine kapılarını açtı.

Mücevher İhracatçıları Birlıği başkanı Ayhan Güner,Bijuder Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Uğur ve Demos Fuarcılık genel müdürü Hüseyin Aslan’ın açılışını gercekleştirdiği fuar Pazar gününe kadar ziyaretçilere açık olacak. Fuarda Osmanlı Takı by Celali standında Osmanlı Sultanı ve Padişah kostümleri giyen Ivana Sert ile Vahe Kılıçarslan birbirinden muhteşem takıları ile de göz kamaştırdı.Sultans of the Dance baş dansçısı Hasan Yalnızoğlu'da Ivana Sert ile birlikte Osmanlı Takı standında birbirinden ilginç showları ile dikkat çekti.

Onbinlerce takı görücüye çıktı

Dünyanın dört bir yanından gelen imalatçıları, distribütörleri, ithalatçıları, ihracatçıları, perakendecileri, toptancıları, zincir mağazaları, tedarikçileri bir araya getiren fuarda; yerli ve yabancı on binlerce ürün görücüye çıktı. Kadın ve erkek özel tasarım bijuteri, çocuklara özel aksesuar ve takılar,gözlük,saat ve tekstil aksesuarları gibi çok geniş bir yelpazeye sahip olan ürünler sergilendi. Ziyaretçiler, fuar esnasında son trendleri, moda renkleri, gelişmeleri, yeni tasarımları görme ve inceleme fırsatı buldu.

İvana Sert Osmanlı Sultanı, Vahe Kılıçarslan padişah oldu