Büyük Ankara Sirki Bayramın İkinci Günü Başlıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 13 yıldır düzenlenen Büyük Ankara Sirki, Kurban Bayramı’nın ikinci günü Başkentlilerle buluşacak.

Büyük Ankara Sirki Bayramın İkinci Günü Başlıyor
Başkentlilere ve Ankara dışından gelen konuklara gösteriler sunmaya hazırlanan sirk, 7 Kasım günü ASKİ Spor Salonu’nda saat 14.00 ve 18.00’de iki ayrı seans halinde sergilenecek.
Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl 13.`sü düzenlenen “Büyük Ankara Sirki”, birbirinden ilginç ve heyecanlı gösterileriyle iki ay boyunca misafirlerine unutulmaz anlar yaşatacak. Halka açık özel gösterilerinin ilkini Kurban Bayramının ikinci gününe rastlayan 7 Kasım Pazartesi günü sergileyecek olan sirk, bayramın 3 ve 4. günleri olan 8 ve 9 Kasım’da da her gün iki seans halinde gösterilerini sürdürecek. Büyük Ankara Sirki, Ocak ayının başına kadar cumartesi ve pazar günleri saat 14.00 ve 18.00’de iki seans olmak üzere vatandaşlara ücretsiz olarak kapılarını açacak. Sirklerin şüphesiz en büyük müdavimleri olan çocuklar da bu unutulmaz eğlenceyi ayrıcalıklı olarak yaşayabilecekler. Büyük Ankara Sİrki, pazartesi günü hariç, hafta içi her gün saat 13.00’de okullara gösteriler sunacak.

ÜCRETSİZ OTOBÜS SEFERLERİ DÜZENLENECEK
Ankaralıların, gösterilere sorunsuz ulaşabilmeleri için ücretsiz düzenlenen otobüs seferleri aynı şekilde hafta içi gösteriye katılan okullar için de geçerli olacak. Okulundan otobüsle alınan öğrenciler yine okullarına otobüslerle teslim edilecek. Sirk gösterileri hafta sonları 14.00 ile 18.00 saatleri arasından iki seans olarak gerçekleştirilecek. Gösteriyi izlemek isteyenlere saat 14.00 seansı için 13.00’de, 18.00 seansı için de 17.00’de 29 farklı noktadan belediye otobüsleri ile Başkentliler ücretsiz olarak merkeze taşınacak. Gösteri bitiminde ise vatandaşlar yine otobüslerin kalkış noktasına getirilecek. Sirke gitmek isteyen Başkentliler için otobüs hareket noktaları şöyle: “Demetevler Metro Hastane Durağı, Demetevler Parkı Önü (Hacegan), Etlik Hareket Noktası (Osmanlı İş Merkezi), Keçiören Aktepe Hareket Noktası, Ufuktepe Hareket Noktası, Keçiören Gazino Durağı, Hüseyingazi Kültür Merkezi, Güneşevler Hareket Noktası, Pursaklar Belediye Önü, Siteler İtfaiye Önü, Batıkent Vedat Dalokay Parkı Önü, Şentepe Yükseltepe Hareket Noktası, Ege Mahallesi Hareket Noktası, Mamak Mutlu Hareket Noktası, Kayaş Hareket Noktası, Saime Kadın Park Yanı, Kıbrıs Köyü Hareket Noktası, Ulus Eski Meclis Önü, Seyranbağları Lisesi Yanı, Dikmen Keklik Pınarı Hareket Noktası, Balgat Yüzüncü Yıl Otobüs Durakları, Kızılay Zafer Çarşısı Önü, Sincan Hareket Noktası, Sincan Fatih Tuğra Anıtı Önü, Etimesgut Atatürk Çeşmesi Önü, Eryaman Hareket Noktası, Gölbaşı Belediyesi Önü, Örnek Hareket Noktası (Çinçin) ve Altınpark Hareket Noktası.”