Beşiktaş Dinamo Kiev maçı ne zaman hangi kanalda? (Star tv canlı maç izle)

Beşiktaş Dinamo Kiev maçı ne zaman hangi kanalda? Beşiktaş Dinamo Kiev maçı bu akşam saat 20:00'de başlayacak. Beşiktaş Dinamo Kiev maçı Star TV'den canlı olarak yayınlanacak. Beşiktaş Dinamo Kiev maçı izle. Beşiktaş Dinamo Kiev maçı canlı anlatımı bu sayfada!

Beşiktaş Dinamo Kiev maçı ne zaman hangi kanalda? (Star tv canlı maç izle)
Beşiktaş Dinamo Kiev maçı ne zaman hangi kanalda? Beşiktaş Dinamo Kiev maçı bu akşam saat 20:00'de başlayacak. Beşiktaş Dinamo Kiev maçı Star TV'den canlı olarak yayınlanacak. Beşiktaş Dinamo Kiev maçı izle. Beşiktaş Dinamo Kiev maçı canlı anlatımı bu sayfada! Beşiktaş Dinamo Kiev maçı biletleri tükenmiş durumda

Beşiktaş Dinamo Kiev maçı ne zaman hangi kanalda? (Star tv canlı maç izle) CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

Beşiktaş Dinamo Kiev maçı ne zaman hangi kanalda? (Star tv canlı maç izle) MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Beşiktaş Dinamo Kiev maçı ne zaman hangi kanalda? (Star tv canlı maç izle) DINAMO KIEV :1 BEŞİKTAŞ :0 İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Beşiktaş Dinamo Kiev maçı ne zaman hangi kanalda? (Star tv canlı maç izle)

UEFA Avrupa Ligi E Grubu 4. maçında Beşiktaş, Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev'i konuk edecek. İlk iki sıra için mücadele eden Beşiktaş Dinamo Kiev takımlarının ın bu önemli buluşması öncesi tüm detaylar,muhtemel 11'ler,canlı anlatım ve canlı izleme linkleri burada...

Beşiktaş Dinamo Kiev maçını Norveçli hakem Tommy Skjerven yönetirken bu zorlu mücadeleyi de Star Tv canlı olarak yayınlaycak. Beşiktaş Dinamo Kiev maçının canlı anlatımını da Beyaz Gazete sitesinden takip edebilirsiniz.

Beşiktaş Teknik Direktörü Carvalhal bu zorla maçta kadroya alması beklenen Guti ve Fernandes'e forma şansı vermedi. Beşiktaş'ta ayrıca sakatlığı nedeniyle Rüştü, İbrahim Toraman ve Ekrem forma giyemiyor. Sivas maçında rahatsızlanan İsmail Köybaşı'nın da forma giyip giyemeyeceği ise maç satinde belli olacak. Beşiktaş'ta UEFA listesinde adı bulunmayan Burak Kaplan, Mehmet Akyüz, Muhammed Demirci ve Tanju Kayhan da maç kadrosunda yer almayacaklar.

Stat: Fi Yapı İnönü
Hakem: Tommy Skjerven
Saat: 20:00
Yayın: Star Tv
Internet : Beyaz Gazete

MUHTEMEL 11'LER

BEŞİKTAŞ
Cenk
Hilbert
Sivok
Egemen
İsmail
Aurelio
Ernst
Veli
Simao
Quaresma
Almeida

DİNAMO KİEV

Shovkovski
Silva
Yussuf
Betao
Leandro
Gusev
Vukojevic
Milevsky
Garmash
Yarmolenko
Shevchenko

Carvalhal, Beşiktaş Dinamo Kiev maçında üç puanı almak istediğini ve ilk maça göre daha poerformanslı bir oyun sergileyeceklerini ifade etti. Portekizli çalıştırıcı "Bu içerikleri de oyunun geneline kattığımızda rakibe daha çok zorlu çıkarma ve kazanma adına daha şanslı olacağız. Zor bir rakibe, özelikle kontaratk oynayan bir rakibe karşı oynayacağımızı biliyoruz. Bizim hedefimiz kendi futbolcumuz oynayarak galibiyete ulaşmak." dedi.

Dinamo Kiev Teknik Direktörü Yuri Semin son dönemde Beşiktaş'la çok fazla karşı karşıya geldiklerini ifade ederek bugünkü maçta çok iyi oynamayı hedeflediklerini söyledi.

156. Randevu

Beşiktaş, Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımıyla yarın İstanbul'da yapacağı UEFA Avrupa Ligi E Grubu 4. maçıyla birlikte Avrupa kupalarında 156. karşılaşmasına çıkacak.

Siyah-beyazlılar, bugüne dek Avrupa kupalarında yaptığı toplam 155 maçtan 55'ini kazanıp, 30'unda berabere kalırken, 70 müsabakada ise rakiplerine yenildi.

Avrupa arenasında bugüne kadar rakip fileleri toplam 192 kez havalandıran ''Kara Kartallar'', kalesinde ise 228 gol gördü.

Beşiktaş, 1959 yılında başlayan Avrupa kupaları serüveninde Türkiye'yi 15 kez Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası ve UEFA Şampiyonlar Ligi, 7 kez Avrupa Kupa Galipleri Kupası, 11 kez de UEFA Kupası'nda temsil etti.

UEFA Kupasında 71. maç

Beşiktaş, UEFA Kupası ve UEFA Avrupa Ligi'nde bugüne kadar 71 maç yaptı.

Siyah-beyazlılar, geride kalan 71 maçta 31 galibiyet, 14 beraberlik, 26 da mağlubiyet aldı.
Beşiktaş, UEFA'da 112 gol atarken, 89 da gol yedi.

Dinamo Kiev ile 8. randevu

Beşiktaş, Dinamo Kiev ile daha önce Avrupa kupalarında 7 maç yaptı. Bu 7 karşılaşmanın 1'inde Siyah-Beyazlılar, 5'ininde ise Dinamo Kiev galip geldi, 1 karşılaşma da berabere sonuçlandı.

İki takım ilk olarak 1986-87 sezonunda Şampiyon Kulüpler Kupası'nda eşleşti. 14 Mart 1987'de İstanbul'daki kötü hava koşulları nedeniyle İzmir'de oynanan karşılaşmada rakibine 5-0 gibi açık bir farkla yenilen Siyah Beyazlılar, rövanşta ise Kiev'de 2-0 kaybetti.

Beşiktaş ile Dinamo Kiev, 2002-03 sezonunda bu kez UEFA Kupası'nda karşı karşıya geldi. Beşiktaş, İstanbul'da 3-1 galip gelip, deplasmanda da 0-0 berabere kalarak turu geçen taraf oldu.

Siyah Beyazlılar, geçen sezon UEFA Avrupa Ligi 2. turunda karşılaştığı Ukarayna temsilcisine 4-0 ve 4-1'lik skorlarla yenilerek, kupadan elenmişti. Bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde aynı grupta mücadele eden iki takım arasında oynanan ilk maçı Ukrayna temsilcisi uzatma dakikalarında attığı gol ile 1-0 kazanmıştı.