‘öğretmenime Mektup’ Konulu Yarışmada Birinci Oldu

Özel Emine Nakıboğlu İlköğretim Okulu öğrencisi Nursena Kılıç, ‘Öğretmenime Mektup’ konulu yarışmada Gaziantep birincisi oldu.

‘öğretmenime Mektup’ Konulu Yarışmada Birinci Oldu

İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Winmar Hipermarket, Oska Grup ve Timaş yayınları işbirliği ile ilköğretim öğrencileri arasında düzenlenen ve 800 öğrencinin katıldığı yarışmaya ‘Canım Öğretmenime` başlıklı mektubu ile katılan Özel Emine Nakıboğlu İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi Nisanur Kılıç il birincisi oldu.
Öğrencilerin mektup alışkanlığını kazanmasını sağlamak, öğretmenlerine duygu ve düşüncelerini mektup yoluyla iletmek amacıyla düzenlenen yarışmanın ödül töreni Oska Eğlence Merkezi’nde yapıldı.

Ödülünü İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin’in elinden alan Nursena Kılıç, bu özel yarışmada birinci olduğu için çok mutlu olduğunu söyledi.
Öğrencisinin böylesi bir başarıya imza atmasını kendileri için mutluluk verici olduğunu dile getiren Türkçe Öğretmeni Kübra Alagöz, öğrencilerimizi sosyal yönden geliştirecek etkinliklere okul olarak çok önem verdiklerini söyledi. Alagöz, şunları söyledi: "Öğrencilerimize her hafta belirlediğimiz bir konuda yazma çalışması yapıyoruz. Bu da öğrencilerin yazma yeteneğinin gelişmesine yardımcı oluyor. Bu yarışmada aldığımız ödülle yapılan çalışmaların ne kadar faydalı olduğunu gördük. Öğrencimizi başarısından dolayı kutluyorum.”