Ahlat Belediyesi`nden Okullara Temizlik Yardımı

Bitlis`in Ahlat İlçe Belediye Başkanlığı tarafından ilçe merkezinde bulunan tüm okullara 24 Kasım Öğretmenler Günü anısına temizlik malzemesi yardımı yapıldı.

Ahlat Belediyesi`nden Okullara Temizlik Yardımı
Ahlat Belediyesi temiz ve sağlıklı bir çevre için çalışmalarını sürdürürken, ilçe merkezindeki tüm okullarda kullanılmak üzere temizlik malzemesi yardımında bulundu.

Ahlat Belediye Başkanı A.Mümtaz Çoban, bu tür organizasyonların devam edeceğini belirterek, "Temiz çevre, temiz toplum" sloganıyla çıktığımız yolda okullarımıza yaptığımız bu temizlik yardımı ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yaptığımız bu yardımları ise 24 Kasım Öğretmenler Günü`ne denk getirmemiz bu günün anlamına binaendir. Okullarımız bizim için çok önemlidir. Ahlat Belediyesi olarak da okullarımıza imkanlarımız dahilinde yardım ve desteklerimiz devam edecektir" dedi.

Belediyelerin vatandaşa sağlıklı ve temiz bir çevre sunma görevi olduğunun altını çizen Başkan Çoban, "Öncellikle güzel ilçemizde halkımızın rahatlıkla dinlenebilecekleri, park ve bahçeleri, yeşil alanları, çocuk oyun alanlarını, yeşil bir ilçe, sağlıklı ve huzurlu bir çevre için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Temizlik okulda başlar sokakta biter. Bundan dolayı temizlik malzemelerimizi Öğretmenler Günü`nde okullarımıza dağıttık. Değerli öğretmenlerimiz çevre bilincini gelecek kuşaklara en iyi aktaracakaktörlerdir. Bu vesile ile tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyoruz" ifadelerini kullandı.

Ahlat Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban, daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeynel Kılıç ve İlçe Müftüsü Zahit Demirel`e Ahlat Belediyesi`nin okullara dağıttığı temizlik paketlerini teslim etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeynel Kılıç ve İlçe Müftüsü Zahit Demirel ise, yapılan temizlik yardımları için Ahlat Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban`a teşekkür etti.

Milli Eğitim Müdürlüğüne 107, Kur`an kurslarına ise 27 paket temizlik malzemesi teslim edildiği öğrenildi.
Kaynak: İHA